Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

The solution for your Oily hair scalp is from Moroccanoil!

 Hey Fairies....


Σήμερα θα σου μιλήσω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω όλα τα χρόνια της ζωής μου με τα μαλλιά μου! Η λιπαρότητα στις ρίζες λοιπόν είναι ένα θέμα άλυτο και δύσκολο αφού κάθε δεύτερη μέρα τα μαλλιά μου είναι λιπαρά, δεν τα νιώθω καθαρά, ούτε ανάλαφρα και φαίνονται βρώμικα! Πίστεψε με έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα και σαμπουάν και θεραπείες και διάφορες άλλες λύσεις χωρίς όμως επιτυχία!


 










Μέχρι που έφτασε στα χέρια μου ένα προϊόν διαφορετικό, το  Moroccanoil for oily scalp. Ένα προϊόν το οποίο αναζωογονεί το τριχωτό και επαναφέρει την ισορροπία του ph του. Είναι μία πεντάλεπτη θεραπεία που χρησιμοποιείτε πριν από τον καθαρισμό των μαλλιών και είναι εμπλουτισμένη με ένα πολύ δυνατό μείγμα φυσικών συστατικών και αιθέριων ελαίων όπως τζιντζερ, λεβάντας και ελαίου argan ιδανικά για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του τριχωτού, ενώ είναι ενισχυμένο με πεπτίδια βιοτίνης που βοηθούν να ενεργοποιηθεί η κυκλοφορία του τριχωτού.

 

Μετά από την τρίτη κιόλας χρήση η λιπαρότητα του τριχωτού είναι λιγότερη και ελεγχόμενη και τα μαλλιά είναι πιο καθαρά και ανάλαφρα μέχρι και τρεις μέρες! Αν το συνδυάσεις και με μία μάσκα μαλλιών για την ενυδάτωση των άκρων θα έχεις μία ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών.

 

Το λαδάκι μυρίζει λεβάντα και η χρήση του είναι εξαιρετικά ευχάριστη! Το πρόβλημα λιπαρών μαλλιών δεν λύνεται εντελώς αλλά τουλάχιστον βρήκα τον τρόπο να την περιορίσω και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη.

Στην Parfimo.gr θα βρεις πολλά αποτελεσματικά προϊόντα της ποικιλίας Moroccanoil και σε όλα σε εκπληκτικές τιμές!


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...