Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Andreia Professional Make up!

 Hello Fairy Girl...


Όλες αγαπάμε τα νέα προϊόντα μακιγιάζ σωστά? Η Andreia Professional λοιπόν προσγείωσε στο αγαπημένο μας Femme-Fatale.gr τις νέες της κυκλοφορίες σε προϊόντα μακιγιάζ και εγώ είμαι εδώ για να σου τα δείξω! 



Πρώτο-πρώτο θα σου δείξω το Make it Simple Spotlight Drop Foundation στην απόχρωση Neutral Honey.



Γιατί να το δοκιμάσεις? Γιατί έχει ημιδιάφανο λαμπερό αποτέλεσμα με διάρκεια και κάλυψη τόση όση χρειάζεσαι για τα πρωινά σου, αλλά αν θέλεις ακόμα περισσότερη κάλυψη να θυμάσαι ότι μπορείς να χτίσεις το αποτέλεσμα! Γιατί θα το αγαπήσεις? Γιατί θα κάνει το πρόσωπο σου να είναι λαμπερό, αψεγάδιαστο και με υπέροχο φυσικό αποτέλεσμα!

φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, για όλες τις ηλικίες και ακόμα και για τις επιδερμίδες με ατέλειες και σπυράκια!

Να το εφαρμόσεις με το My Baby blender, το μικρό αλλά θαυματουργό λάτεξ σφουγγαράκι που απλώνει υγρά ή στερεά make up με απίστευτη ευκολία!





Το μολύβι ματιών Βrown Velvet το λάτρεψα γιατί έχει περλέ αποτέλεσμα, γιατί απλώνεται βελούδινα στα μάτια και διαρκεί ως 12 ώρες, ενώ είναι και αδιάβροχο!

Η Andreia Professional λάνσαρε και μία νέα σειρά mascara με τρίχινα βουρτσάκια, που καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες!

Εγώ δοκίμασα την Rock 'n' Roll Lashes η οποία διαθέτει καμπυλωτό βουρτσάκι που χαρίζει απίστευτη καμπύλη στις βλεφαρίδες και όγκο!


 Η Savage Lashes έχει απίστευτο αποτέλεσμα σε όγκο και μήκος και χαρίζει ονειρεμένες βλεφαρίδες με μία μόνο κίνηση!




Tip: Δοκίμασε να εφαρμόσεις όλες τις mascara της Andreia  με το σύστημα εφαρμογής ζικ-ζακ και θα δεις τις βλεφαρίδες σου αγνώριστες!

Το French Kiss lip oil είναι ένα πολύ διαφορετικό προϊόν που με ενθουσίασε! Έχει ολογραφικό αποτέλεσμα, δεν κολλάει στα χείλη ενώ τα γυαλίζει, τα ενυδατώνει και τα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία με δείκτη προστασίας spf30. Μην ξεχάσω να σου αναφέρω ότι μυρίζει καραμέλα και είναι εθιστικό! Θέλω να το φοράω συνέχεια!

Για το τέλος κράτησα τα νέα υπέροχα βουρτσάκια μακιγιάζ που είναι τοοοσο απαλά και απλώνουν την πούδρα και το υγρό foundation απολαυστικά στο πρόσωπο!



Φυσικά όλα τα νέα προϊόντα Andreia Professional  θα τα βρεις διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Femme- Fatale.gr .Mόλις κυκλοφορήσαν!


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...