Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

My Tangle Teezer Secret!

 Γεια σου Fairy Girl...


Αγαπάς και εσύ τις βούρτσες μαλλιών όπως εμείς σπίτι μας? Εκείνες τις βούρτσες που περιποιούνται τα μαλλιά ενώ τα ξεμπερδεύουν, χωρίς να τα σπάνε, ενώ παράλληλα κάνουν μασάζ στο τριχωτό και αιματώνουν επαρκώς τις ρίζες? Αυτές οι βούρτσες για μένα έχουν μόνο ένα όνομα και είναι διαχρονική αξία.

Είναι οι Tangle Teezer και τις αγαπάμε οικογενειακώς, σε όλα τα χρώματα και τα είδη τους.  Ο άντρας του σπιτιού πάντα επιλέγει την κλασσική Tangle teezer σε μαύρο χρώμα, ενώ εμείς τα κορίτσια αγαπάμε διάφορα είδη και επιλέγουμε χαρούμενα χρώματα!
Αυτή τη φορά επιλέξαμε τις Tangle teezer με λαβή, και ξεμπέρδεμα σε βρεγμένα μαλλιά, χωρίς φθορές και σπασίματα, σε ένα όμορφο σωμόν χρώμα! Η Tangle Teezer Wet Detangler Large είναι η βούρτσα που ψάχνεις εάν έχεις πολύ μαλλί ή χοντρή τρίχα και δεν θέλεις να του δημιουργείς ψαλίδα από το ξεμπέρδεμα. Η κόρη μου την λάτρεψε φυσικά!

Εκείνη που δεν είχαμε δοκιμάσει και το κάναμε τώρα είναι η Tangle Teezer easy Dry and Go. Το χρώμα της είναι ένα υπέροχο baby pink και την λατρέψαμε γιατί στεγνώνει τα μαλλιά στο μισό χρόνο με το πιστολάκι.

Τα μαλλιά της μαμάς ( I am) είναι ίσια και χωρίς φριζάρισμα με ένα απλό στέγνωμα. Ενώ τα πολύ μακριά μαλλιά της κόρης στεγνώνουν στον μισό χρόνο ακόμα και μετά το κολυμβητήριο!
Ναι, την παίρνουμε μαζί μας και στο κολυμβητήριο γιατί μας έχει σώσει!

 Tip.. Αν θέλεις πανεύκολα ίσια μαλλιά με διάρκεια και μηδενικό φριζάρισμα, πριν τα στεγνώσεις με την TT Easy dry and Go, πέρασε σε νωπά μαλλιά μία μικρή ποσότητα από την θερμοπροστατευτική κρέμα της Kérastase και θα με θυμηθείς! 


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...