Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Re-plump your skin with only a toner by Guerlain!

Hello Fairy Girls...

Σήμερα έχω να σου μιλήσω για μία "μαγική" λοσιόν από τον διάσημο και αγαπημένο οίκο Guerlain.

H Guerlain Super Aqua Lotion Replumping Toner είναι μία τονωτική λοσιόν, διαφορετική από τις άλλες.

Είναι σούπερ ενυδατική, με μία μεταξένια υφή που με καθημερινή χρήση επαναφέρει την λάμψη στην επιδερμίδα. Με μία εβδομάδα χρήσης της πρωί και βράδυ, διαπιστώνεις αμέσως ότι το δέρμα είναι σε βάθος ενυδατωμένο και έχει επανέλθει η υγιή λάμψη του προσώπου μου.

Η τεχνολογία Aquacomplex Advanced είναι η πιο πρόσφατη καινοτόμα τεχνολογία που μέσω του υαλουρονικού οξέως χαμηλού μοριακού βάρους που περιέχει, μεταφέρει ποσότητες νερού στην καρδιά της επιδερμίδας και την καθιστά έτοιμη για να μπορεί να ενυδατωθεί μόνη της, όταν το έχει ανάγκη. Έτσι το πρόσωπο μας δεν θα είναι ποτέ ξανά αφυδατωμένο, ειδικά στην κρύα εποχή που έρχεται και ταλαιπωρεί όλα τα δέρματα!

Διαθέτει μία απαλή μυρωδιά, χαρακτηριστική για τα προϊόντα Guerlain, από φρέσκες νότες από λουλούδια του νερού, ylang-ylang και γιασεμί. Μία μυρωδιά που απλά σου φτιάχνει τη διάθεση και σε τονώνει. Αν αγαπάς τις ενυδατικές λοσιόν μην παραλείψεις να την δοκιμάσεις.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr θα βρεις εξαιρετικά διάσημα προϊόντα από τα high end brands όπως η Guerlain και η Chanel σε εκπληκτικές τιμές!


 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...