Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Thalgo Awakening to the Sea!

 Hi Fairies...


Σήμερα θα σου μιλήσω για ένα προϊόν που ερωτεύτηκα σταδιακά αλλά πλέον δεν το αποχωρίζομαι από την εβδομαδιαία μου ρουτίνα ομορφιάς!

Ένα προϊόν από μία εταιρεία που εμπνέει εμπιστοσύνη και χρησιμοποιεί πάντα επαγγελματικές συνθέσεις και δημιουργεί άκρως αποτελεσματικά προϊόντα!


 Η Thalgo Eveil a la Mer ή αλλιώς Thalgo Resurfacing Cream, είναι μία κρέμα απολέπισης που χαρίζει λάμψη και λεία επιδερμίδα! Περιέχει shea butter που σημαίνει ότι είναι ένα άκρως ενυδατικό απολεπιστικό και επίσης περιέχει μικρο κρυστάλλους απολέπισης από οξείδια αλουμινίου (που χρησιμοποιούνται και από δερματολόγους).

Eveil a la Mer δηλαδή ένα ξύπνημα στην θάλασσα, είναι αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις αν αγαπάς την απολέπιση με κόκκους!

Το χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα και η υφή του δέρματος μου είναι ορατά βελτιωμένη, χωρίς μαύρα στίγματα και με φανερά λαμπερό πρόσωπο! Προτιμώ την χρήση του αποκλειστικά βράδυ ώστε μετά να απορροφώνται καλύτερα οι βιταμίνες και τα ενεργά συστατικά που περιέχουν οι κρέμες προσώπου που χρησιμοποιώ!

 

Όλα τα προϊόντα Thalgo θα τα βρεις διαθέσιμα στην Parfimo.gr

 

 

 


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...