Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

What your skin needs to Glow!

 Γεια σου Fairy Girl....

Όλες γνωρίζουμε λίγο-πολύ ποια συστατικά είναι εκείνα που η επιδερμίδα μας αγαπάει και τα χρειάζεται για να νιώθει ομορφότερη και νεότερη! Ας δούμε μερικά από αυτά που θα πρέπει (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου!

Πρώτο και καλύτερο, το υαλουρονικό οξύ που είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας σε όποια ηλικιακή ομάδα και αν ανήκουμε!

Το υαλουρονικό οξύ είναι μία ενυδατική ουσία που μπορεί και απορροφά τουλάχιστον 6 φορές το βάρος της σε υγρασία και έτσι κρατάει το δέρμα μας ενυδατωμένο για πολλές ώρες και σε βάθος!


Μερικά προϊόντα που θα πρέπει να δοκιμάσεις και περιέχουν υψηλής συγκέντρωσης υαλουρονικό οξύ είναι φυσικά το  γνωστό στον χώρο της ομορφιάς  Advanced Night repair by Estee Lauder. Ένας ορός με αποτελέσματα ακόμα και από την πρώτη εφαρμογή!

Για περιποίηση ημέρας μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την ροζ σειρά Nuxe Crème Prodigieuse Boost. Όλη η σειρά, κρέμα ημέρας, ορός και κρέμα ματιών χαρίζουν απόλυτη ενυδάτωση και λαμπερή επιδερμίδα κάθε μέρα, όλη μέρα!


Ένα δεύτερο συστατικό που θα πρέπει να το συστήσεις στην επιδερμίδα σου είναι τα οξέα AHA που θα σε βοηθήσουν να απολεπίσεις χημικά την επιδερμίδα σου!  Τα AHA είναι οξέα που προέρχονται από φρούτα και λαχανικά και απολεπίζουν σε βάθος την επιδερμίδα απαλλάσσοντας την από τα νεκρά κύτταρα, χωρίς όμως κόκκους και τριβή. Ένα προϊόν που θα σου συστήσω για τακτική χρήση και παράλληλα πολύ οικονομικό είναι το  Revolution Skincare 30% AHA + BHA Peeling Solution. Λίγες σταγόνες αρκούν για μία βραδινή απολέπιση!

Αν πάλι προτιμάς να κάνεις την απολέπιση σου ακόμα πιο εύκολα, με την μορφή μίας τονωτικής λοσιόν, τότε το προϊόν που πρέπει να δοκιμάσεις είναι το Uriage Hyséac Purifying Toner που απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση πόρων.


Ετοιμάζει την επιδερμίδα και της επιτρέπει να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης και να εισχωρήσουν σε βάθος στην επιδερμίδα!



Τέλος αυτό που η επιδερμίδα σου χρειάζεται καθημερινά είναι αντιοξειδωτικά! Η ατμοσφαιρική ρύπανση και το καθημερινό στρες καθιστούν την επιδερμίδα μας θαμπή με ελεύθερες ρίζες! Τα αντιοξειδωτικά είναι αυτά που αμύνονται όλων αυτών και κρατάνε την επιδερμίδα μας δυνατή και υγιής!

Ένα σούπερ αντιοξειδωτικό καθαριστικό είναι το Northern soap-detox by Natura Siberica.  Μία μαύρη κρέμα που απλώνεται στο πρόσωπο με το δικό της μαύρο σφουγγαράκι και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Αν το δοκιμάσεις, από την πρώτα κιόλας χρήση θα γίνει το αγαπημένο σου γιατί το πρόσωπο σου θα δείχνει πραγματικά καθαρό και πολύ αναζωογονημένο!

'Όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά περισσότερα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να "αναβαθμίσεις" την επιδερμίδα σου θα τα βρεις στο Notino.gr!


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...