Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Waso! The eye miracle effect!

Hi Fairies...

Σήμερα θα σε συστήσω σε ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν ομορφιάς για τα μάτια. Είναι από.την εταιρεία Shiseido, το Waso eye opener essence.  Είναι ένα προϊόν περιποίησης σε μορφή ζελέ που αναζωογονεί άμεσα την περιοχή των ματιών. 

Περιέχει φυσικά συστατικά και μεταξύ άλλων μια τεχνολογία εμπνευσμένη από τον παραδοσιακό Ιαπωνικό  Momiji Oroshi, ένα μείγμα τριμμένου ραδικιού και καρότων.


Είναι ιδανικό για πρωινή χρήση καθώς αναζωογονεί άμεσα την περιοχή των ματιών, κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο ανοιχτά και φρέσκα ενώ συμβάλλει στην μείωση των μαύρων κύκλων και κάνει την περιοχή πιο φωτεινή. 


Με καθημερινή πρωινή χρήση τα αποτελέσματα είναι άμεσα και θα τα λατρέψεις, όπως και την υφή αυτής της κρέμας. Ένα πορτοκάλι ζελέ πραγματικά πολύ ευχάριστο στη χρήση του.  Περιέχει ιριδίζουσες χρωστικές με χρωματική διόρθωση, που έχουν υψηλή διορθωτική δράση στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων και της θαμπής γύρω περιοχής.

Θα το βρεις σε εξαιρετική τιμή στο Parfimo.gr και στα πολύ θετικά του θα προσθέσω και την συσκευασία του που είναι στα 20ml.

Αν μαζί με αυτή τη διαφορετική κρέμα ματιών συνδυάσεις και μερικές μάσκες που είναι ιδανικές για την αποκατάσταση της περιοχής των ματιών, τότε νομίζω πως θα δεις μερικές δραστικές αλλαγές στην περιοχή των ματιών σου.  

Το waso eye opener μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας ακόμα και πάνω από το make up, προσφέρει αίσθηση έντονης δροσιά και άμεσο αποτέλεσμα λάμψης και αναζωογόνησης.



Θα το αγαπήσεις σίγουρα όπως και εγώ..

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...