Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Spring's Hair Must Have!

Γεια σου Fairy Girl...

Έρχεται η Άνοιξη επιτέλους, ημερολογιακά τουλάχιστον και ήδη αρχίζουμε να θέλουμε πιο χαλαρά στυλ για τα μαλλιά μας. Αν αγαπάς τα πολυχρηστικά επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών, είμαι εδώ σήμερα να σε συστήσω σε δύο υπέροχα προϊόντα που θα αγαπάς να χρησιμοποιείς καθημερινά!
Το πρώτο που θα σου συστήσω και θα το αγαπήσεις είτε έχεις ίσια, είτε σγουρά μαλλιά είναι το ING Sleek n Wavy Gel. Ένα διάφανο ζελέ που όμως δεν κολλάει τα μαλλιά αντιθέτως γίνεται ένα με την τρίχα και τα φορμάρει όπως θέλεις εσύ, με θερμότητα ή χωρίς! Σε βρεγμένα μαλλιά μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή για όλα τα μαλλιά, την απλώνεις σε όλα τα μήκη και είτε στεγνώνεις και ισιώνεις, είτε αν τα προτιμάς σγουρά τα φορμάρεις είτε με τα δάχτυλα και τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά, είτε με τη φυσούνα για πιο γρήγορα. Το ιδιαίτερο "χάρισμα" που έχει αυτό το ζελέ είναι ότι "θυμάται" πως τα φόρμαρες και την επόμενη μέρα απλά χρησιμοποιώντας βρεγμένα δάχτυλα, επαναφέρει τα μαλλιά σου στο επιθυμητό styling. ΠΕριέχει Οξέα φρούτων, που αναζωογονούν και ενυδατώνουν, Πράσινο τσάι, γνωστό για την αντιγηραντική του δράση και HSP Πολυμερή που βοηθούν την τρίxα να αποκτήσει "μνήμη". Εξουδετερώνει φυσικά το φριζάρισμα και παρέχει ίσιωμα υψηλής διάρκειας!





Το δεύτερο προϊόν που αγαπώ από την ίδια εταιρεία είναι ο Ινώδης Αφρός ING! Δεν είναι ένας κοινός αφρός, είναι ένα αφρός μαλλιών που περιέχει ζάχαρη και βοηθάει στο να διατηρηθεί η μπούκλα ζωηρή, καλοσχηματισμένη αλλά χωρίς να σκληρύνει στο ελάχιστο. Αφήνει τις μπούκλες απαλές, αφού περιέχει πολλά ενυδατικά συστατικά και καλοσχηματισμένες για όσο χρειαστεί μέχρι το επόμενο λούσιμο!
 
 Φυσικά και τα δύο προϊόντα αλλά και όλα της ING θα τα βρεις στο αγαπημένο μας Femme-Fatale.gr 
 
Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...