Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Scrub-scrub-scrub!

 Hi Fairy Girls...


Είμαστε έτοιμοι για τις πιο ζεστές που έρχονται; Σίγουρα; Κάναμε όλα τα απαραίτητα; Απολέπιση κάναμε; Είσαι από τα κορίτσια που την ξεχνάνε ή από τα κορίτσια που την έχουν στην εβδομαδιαία ρουτίνα τους; Εγώ θα σου εξομολογηθώ ότι αγαπώ την απολεπιση και στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα και δεν την ξεχνώ ποτέ. 


Φυσικά υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη προϊόντων για απολέπιση σώματος. Αλλά περιέχουν χοντρός κόκκους όπως για παράδειγμα από αλάτι και αλλά περιέχουν λεπτούς κόκκους όπως η ζάχαρη και φυσικά αλλά περιέχουν χημικούς κόκκους. Εγώ αγαπώ αυτά που περιέχουν ζάχαρη γιατί κάνουν το πιο απολαυστικό scrub σώματος χωρίς να τραμαυτίζουν την ευαίσθητη επιδερμίδα μου. Από τα πιο αγαπημένα μου απολεπιστικά είναι αυτά της Organic shop.

Είναι φυσικά, απευθύνονται σε όλα τα γούστα και περιέχουν τα πιο απολαυστικά συστατικά.


 Όπως ο καφές, η ζάχαρη, το κακάο αλλά ακόμα και μυρωδάτα φρούτα όπως το μάνγκο  και τα κόκκινα φρούτα. Υπάρχουν απολεπιστικά για τα πόδια, για το σώμα αλλά και για το πρόσωπο. 

Τι θα έλεγες να σε συστήσω σε μερικά πολύ ιδιαίτερα απολεπιστικά σώματος που θα λατρέψεις στα σίγουρα; 

Το Ziaja Cupucau είναι ένα απολεπιστικά που περιέχει κρυσταλλική ζάχαρη (από τα αγαπημένα μου δηλαδή) και επίσης περιέχει καριτέ, Brazilian nut και έλαια από Macademia. Έχει απίθανη μυρωδιά και αφήνει το δέρμα απαλό και σούπερ ενυδατωμένο.


Το  Natura Siberica Tuva Siberica Black Mud είναι ένα απολεπιστικό που πρέπει να δοκιμάσεις γιατί σμιλεύει και απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας με ιδιαιτέρως απολαυστικό τρόπο. Περιέχει 98% φυσικά συστατικά και μαύρη λάσπη που βοηθάει στην μείωση πόντων, ενώ παράλληλα οι βιταμίνες θρέφουν το δέρμα και το αφήνουν ελαστικό.

Τέλος, ακόμα ένα διαφορετικό απολεπιστικό σώματος που θα πρέπει να δοκιμάσεις είναι το Bodyboom Banana. Θα το βρεις σε μια χάρτινη σακούλα και θα απολαύσεις μαζί του την απολέπιση γιατί έχει υπέροχη μυρωδιά, απολεπίζει απαλά αλλά αποτελεσματικά την επιδερμίδα και απομακρύνει απολαυστικά την κυτταρίτιδα. 

Όλα αυτά τα προϊόντα για ένα απαλό δέρμα και τέλεια απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα μας θα τα βρεις στο αγαπημένο Notino.gr

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...