Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ideal Sping make up-must haves!

 Γεια σου Fairy Girl...

Με όλα αυτά που περνάμε και το "Μένουμε σπίτι" που πλέον είναι η καθημερινότητα μας  έχω πεθυμήσει να βαφτώ λίγο πιο... έντονα να το πω; Πιο χρωματιστά λόγω Άνοιξης να το πω; Με πάνω από τρία προϊόντα να το πω; Θέλω τέλος πάντων να κάνω έντονα μάτια με πολλά ανοιξιάτικα χρώματα που εγώ, μπορεί και εσύ, να αγαπάμε, με λάμψεις στο πρόσωπο και την απαραίτητη αντηλιακή προστασία.


Έτσι λοιπόν σήμερα διάλεξα να σου δείξω μερικά προϊόντα για ανοιξιάτικο μακιγιάζ αλλά και μερικές σκιές ματιών με έντονα χρώματα, διάρκεια καί υπέροχες εφαρμογές. 

Εγώ στις σκιές αγαπάω την έντονη εφαρμογή, να "γράφουν" δηλαδή έντονα και να έχουν διάρκεια. 


H Make up Revolution Wild Animal, στην απόχρωση integrity είναι κάτι που αν αγαπάς τα έντονα χρώματα θα σε μαγέψει με την πρώτη ματιά.


 Ενώ η Rude Cosmetics C'est la vie είναι αυτή η παλέτα  που θα συνδυάσει και τα nude χρώματα, μπεζ, ροζ μέχρι κίτρινο και έντονο τιρκουάζ. Είναι ιδανική για όλες τις ώρες και όλα τα μακιγιάζ και θα την λατρέψεις. 

Ένα πετυχημένο μακιγιάζ φυσικά οφείλει την επιτυχία του σε μια όμορφη και σταθερή βάση. Ένα καθαρό ομοιόμορφο πρόσωπο είναι ο καμβάς για ένα υπέροχο αποτέλεσμα και οι κρέμες BB είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ιδανικό προϊόν για την εποχή, είναι η αγαπημένη μου Shiseido Sun Care Sport BB με δείκτη προστασίας spf 50. Ματ αποτέλεσμα, διάρκεια μέχρι και 8 ώρες, αδιάβροχη εφαρμογή και προστασία από τον ήλιο. Τι άλλο να ζητήσεις από μια βάση, τώρα που ζεσταίνει ο καιρός;

Απαραίτητα κατά τη γνώμη μου την Άνοιξη για ένα υπέροχο μακιγιάζ είναι τα highlighter που θα δώσουν αυτήν την παραπάνω φρεσκάδα στο πρόσωπο μας. 

Στην κατηγορία υγρών προϊόντων λάμψης ξεχώρισα το I heart Revolution Unicorns Glow που είναι ιδανικό για τοποθέτηση κάτω από το make up που χαρίζει μια υπέροχη λάμψη, και αν το βάλεις από πάνω θα έχεις το τέλειο strobing.

Στην κατηγορία των στερεών highlighter ξεχώρισα ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν το Bobbi Brown Highlighting Powder. Χαρίζει απίστευτη εφαρμογή, υπέροχη γυαλάδα και υπέροχο brοnze  χρώμα για ένα υπέροχο πρόσωπο.

Όλα τα απαραίτητα για ένα υπέροχο ανοιξιάτικο μακιγιάζ θα
τα βρεις φυσικά στο Notino.gr


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...