Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ήρθε η ώρα για αντηλιακά;;

 Hello Fairies...

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αντηλιακά.. Εντάξει δεν θα πάμε ακόμα στην θάλασσα αλλά καλό θα ήταν να είμαστε απο  τώρα εξοπλισμένοι για εκείνο το ξαφνικό ταξιδάκι στην παραλία μια μέρα με πολλή ζέστη.

Οτι αντηλιακό στο πρόσωπο είναι υποχρεωτικό να φοράμε όλο το χρόνο αυτό πλέον το ξέρουν όλοι, σωστά; Αλλά το θέμα είναι να φοράμε ένα αντηλιακό που να απολαμβάνουμε και την εφαρμογή του παράλληλα.


Για φαντάσου ένα αντηλιακό προσώπου που να μυρίζει γαρδένια tiare, βανίλια και γλυκά πορτοκάλια, να απλώνεται βελούδινα και να περιέχει πατενταρισμένες φόρμουλες προστασίας από τις ακτίνες UVA, UVB. 

Το αντηλιακό προσώπου Nuxe Sun είναι αυτό που θα λατρέψεις για όλους τους παραπάνω λόγους και γιατί μεταξύ άλλων συστατικών περιέχει και εκχύλισμα σκόνης χαρουπόσπορου που ενισχύει το μαύρισμα. 

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην προμηθευτώ και το Nuxe Sun Face and Body Lotion που είναι ιδανικό και για την παραλία αλλά και για την πόλη.

Όλα τα Nuxe sun θα τα βρείς με δείκτες spf 30 και spf 50. Η μυρωδιά τους θα σε μαγέψει και θα σε ταξιδέψει σε εξωτικά νησιά με μια μόνο εφαρμογή, ενώ εσύ θα απολαμβάνεις τον ήλιο με ασφάλεια και Nuxe Sun

Όλα τα προϊόντα της Nuxe και πολλά ακόμα αντηλιακά καλλυντικά μπορείς να τα βρεις στο Parfimo.gr

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...