Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Μπορεί μία μάσκα να σου αλλάξει την διάθεση?

 Ηi Fairies...


Οι μάσκες έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς μέσα στην καθημερινότητα μας!


Η αγαπημένη Bioaroma από την Κρήτη, δημιούργησε για όλους εμάς χειροποίητες υφασμάτινες μάσκες και τις συνδύασε με τα οφέλη της αρωματοθεραπείας!

Κυκλοφορούν σε πολλά κομψά σχέδια, είναι καλοραμμένες και πολύ βολικές, αφού εφαρμόζουν ιδανικά στο πρόσωπο χωρίς να αφήνουν κενά! Μαζί με την μάσκα παραλαμβάνεις δύο φίλτρα ενεργού άνθρακα που μπαίνουν μέσα στην μάσκα  και όλα αυτά έρχονται μαζί σε μία υπέροχη θήκη!


Θα βρεις ποικιλία και σε παιδικές υφασμάτινες, χειροποίητες μάσκες αρωματοθεραπείας που τα μικρά σας θα λατρέψουν!



Αν σου αρέσουν οι όμορφες μυρωδιές και σου φτιάχνουν την διάθεση όπως και εμένα, μπορείς να συνδυάσεις τις μάσκες με αγαπημένα αιθέρια έλαια σε σπρέι, με τα οποία ψεκάζεις την μάσκα ή το φίλτρο και αυτόματα αλλάζει η διάθεση σου. 

 

Τα αιθέρια έλαια κυκλοφορούν σε 3 σετ και εγώ επέλεξα το Happy, Calm and Energy. και το συνδύασα με την ροζ υπέροχη μάσκα μου ¨Ροδοπέταλα".

Το άρωμα στην μάσκα διαρκεί όλη την ημέρα και είναι διακριτικό και καθόλου ενοχλητικό! Αντιθέτως δίνει μία ευωδιαστή νότα στην καθημερινότητα μας και τονώνει ή ηρεμεί την ψυχολογία μας.

Σκέφτηκες λοιπόν ποτέ την μάσκα σου ως ένα όπλο κατά της κακής διάθεσης? Ήρθε η ώρα λοιπόν να δοκιμάσεις τις νέες μάσκες αρωματοθεραπείας της Bioaroma!


Περιμένω τις εντυπώσεις σου Fairy Girl όταν τις δοκιμάσεις!


Many Kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. Ευχαρισυολυμε πολύ γιατί είναι κστι τόσο διαφορετικό και καινοτόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαρισυολυμε πολύ γιατί είναι κστι τόσο διαφορετικό και καινοτόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...