Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Beauty Routine 2021!

 Hello Fairies...


Νέα χρονιά και νέα ρουτίνα περιποίησης. Φέτος αποφάσισα να χρησιμοποιώ προϊόντα με περισσότερα ενεργά συστατικά που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα μου να δείχνει πιο λαμπερή, πιο φωτεινή και πιο ξεκούραστη, ακόμα και χωρίς make up.

Αρχικά η δική μου επιδερμίδα χρειάζεται απαραιτήτως βιταμίνη C λόγω των δυσχρωμιών που έχει και φυσικά βιταμίνη Α για να δείξει ακόμα πιο φωτεινή.

Πάμε να σου δείξω τα προϊόντα της καθημερινότητας μου για το χειμώνα του 2021. 

Κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας Nuxe Nuxellence. Τις αγαπώ και τις δύο εδώ και αρκετά χρόνια γιατί πραγματικά χαρίζουν στο πρόσωπο μου την ενυδάτωση και την προστασία που χρειάζομαι χωρίς να τις αισθάνομαι βαριές στο μεικτό μου δέρμα. Ανήκουν και τα δύο στις κρέμες που διαθέτουν ως κύριο δραστικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ και χαρίζουν ανόρθωση, σύσφιξη, αποτοξίνωση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Στα μάτια χρησιμοποιώ μία κρέμα λιγότερη γνωστή από την εταιρεία I Coloniali,την Age Recover, η οποία χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη στην περιοχή των ματιών ενώ παράλληλα παρέχει αντιγήρανση.  

 Φυσικά αγαπώ τις μάσκες καθαρισμού, τις οποίες κάνω τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, με ιδιαίτερη αδυναμία να δείχνω τον τελευταίο καιρό στις Peel-off και στις υφασμάτινες που είναι εμπλουτισμένες με ενεργά συστατικά!

 Λίγο πιο ειδικά και όχι σε καθημερινή βάση χρησιμοποιώ δύο κρέμες της La Roche Posay. Την Redermic R με ρετινόλη που νιώθω ότι πραγματικά απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης με κάθε χρήση της. και την Cicaplast που περιέχει βιταμίνη Β5 και είναι ιδανική για οποιοδήποτε ερεθισμό υπάρχει στο δέρμα. Την συγκεκριμένη κρέμα μας την σύστησε και η παιδίατρος για την μικρή μου σε περιπτώσεις ξηροδερμίας και ερεθισμού!

Μην ξεχνάς ότι όλα τα παραπάνω προϊόντα θα τα βρεις στο Notino.gr σε πολύ προσιτές τιμές!

Εσύ Fairy Girl, έχεις δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω? Ποια είναι τα δικά σου αγαπημένα για τη νέα χρονιά?

 Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...