Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

το φαινόμενο "Maskne" και πώς θα γλυτώσεις από αυτή τη μάστιγα!

 Γεια σου Fairy Girl, 
Το νέο φαινόμενο της εποχής ονομάζεται "maskne" και αν δεν το γνωρίζεις ακόμα σημαίνει ότι ανήκεις στις τυχερές! Εγώ δυστυχώς υπέφερα αρκετά από αυτό το φαινόμενο αφού το μεικτό μου δέρμα δεν ανταποκρίνεται καλά στην συνεχή χρήση μάσκας, με αποτέλεσμα να βγάζω εσωτερικά σπυράκια που με ταλαιπωρούσαν. Πρόσεξες τον αόριστο? Το ξεπέρασα το πρόβλημα με δύο απίθανα προϊόντα που βρήκα στο Parfimo.gr και είναι από την Revolution Skincare!

To πρώτο είναι ένας ορός, που τον χρησιμοποιώ κάθε πρωί μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου με αφρώδες gel, και πριν από την ενυδατική μου κρέμα! Ο λόγος για το Revolution Skincare 1% Salicylic Acid Marshmallow Extract!   

Είναι ένας απαλός ορός ιδανικός για καθημερινή χρήση, που απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα ενώ αποτρέπει την φραγή των πόρων! Το εκχύλισμα από marshmallow που περιέχει διατηρεί την ενυδάτωση της επιδερμίδας και την ηρεμεί από τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς!

Το δεύτερο προϊόν που με έσωσε από το maskne είναι από την ίδια εταιρεία και είναι τα Revolution Skincare Pick-me-not Blemish Salicylic Acid. 
Είναι μικρά αυτοκολλητάκια που περιέχουν σαλικυλικό οξύ και τα τοποθετείς επάνω στο σπυράκι με αποτέλεσμα να μην πάρει επιπλέον μικρόβια  και να το βοηθήσει να υποχωρήσει η φλεγμονή και η μόλυνση.

Είναι υπέροχα προϊόντα και τα δύο και πραγματικά σωτήρια αν έχεις μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα με τάση για σπυράκια.
Και φυσικά μετά την ενυδάτωση του προσώπου μου χρειάζομαι μία σταθερή βάση η οποία όμως να μην βαραίνει επιπλέον την επιδερμίδα μου. 

Αυτή η βάση δεν είναι καμία άλλη από το χρόνιο αγαπημένο μου Double Wear by Estee Lauder, το οποίο τώρα που του έχω βάλει και αντλία είναι πιο βολικό από ποτέ και με ελεγχόμενη ποσότητα και φυσικά μένει αναλλοίωτο για πάνω από 12 ώρες ακόμα και με την χρήση μάσκας! 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...