Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Ferrari Black Signature, Clarins Cleansing Foam and a Lip Smacker Frappe!

 Hello Fairies....

Σήμερα θα σας δείξω τα νέα προϊόντα που παρέλαβα από την Parfimo.gr και είναι για όλη την οικογένεια χωρίς κανείς να μείνει παραπονεμένος! Το Ferrari Black Signature είναι ένα ανδρικό άρωμα που σου μένει αξέχαστο.


Δεν είναι βαρύ αλλά είναι ένα απόλυτα ανδρικό άρωμα με αρχικές φρουτώδης νότες και σε συνδυασμό με μία θαλασσινή αύρα στις μεσαίες νότες, έχει απόλυτη και βαθιά διάρκεια. Το άρωμα του σε συνεπαίρνει και σίγουρα δεν με αφήνει αδιάφορη, Νομίζω ότι εθίζομαι και θέλω να το μυρίζω συνέχεια.










 

Για μένα επέλεξα το Clarins Cleansing Care το οποίο είναι ένα καθαριστικό για το οποίο είχα διαβάσει πολλές καλές κριτικές. Μία απαλή κρέμα με σπόρους βαμβακιού ιδανική για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες! Έχει μία αίσθηση πολυτέλειας και απλώνεται πλούσιος και απαλός στο πρόσωπο, νιώθεις ότι περιποιείται την επιδερμίδα σου ενώ παράλληλα την καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνοντας ρύπους και μακιγιάζ .Το αποτέλεσμα είναι μία απαλή αίσθηση και καμία αίσθηση ξηρότητας!

 

 

 Για την αγαπημένη μου πριγκίπισσα επέλεξα ένα από τα αγαπημένα της Lip Smacker!

To Lip Smacker Magical Frappe με την μικρή γοργόνα πάνω του, προστατεύει τα χειλάκια της κόρης μου και εκείνη τρελαίνεται για τις γεύσεις των lip smackers και όπως θα δεις στην επόμενη φωτογραφία έχει ήδη μισο-τελειώσει πριν καν το φωτογραφήσω!


Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα στο Parfimo.gr και θα τα βρεις σε εξαιρετικές τιμές! Αγαπάς μήπως και εσύ κάποιο από τα παραπάνω?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...