Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Breathe New Life Into your Living Space with PhotoWall!

 Γεια σου Fairy Girl...

Πριν λίγο καιρό σου είχα δείξει μία υπέροχη φωτογραφία της μικρής μας πριγκίπισσας που είχα εκτυπώσει σε καμβά από το Σουηδικό Photowall. Σήμερα 6 μήνες μετά και αφού ο υπέροχος φωτογραφικός καμβάς έχει εδραιώσει τη θέση του στο σαλόνι μας και τα χρώματα του έχουν μείνει αναλλοίωτα και ζωηρά, αποφασίσαμε να κάνουμε ακόμα μία φωτογραφία οικογενειακή αυτή τη φορά!

Οι επιλογές στο Photowall.com είναι απεριόριστες.


 Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε υπέροχες τοιχογραφίες με εικόνες είτε από την συλλογή του Photowall, είτε από την προσωπική σου συλλογή, φανταστικές ταπετσαρίες σε ό,τι μέγεθος επιθυμείτε και ακόμη και απλές αφίσες-posters που απεικονίζουν υπέροχα τοπία και παραστάσεις!




Εγώ λοιπόν αυτή τη φορά
αποφάσισα να δοκιμάσω την φωτογραφία σε κορνίζα (framed print).

 

 

Η διαδικασία για να ετοιμάσεις την εκτύπωση σου είναι πολύ απλή! Επιλέγεις τον τύπο της εκτύπωσης που θέλεις, στην συνέχεια το μέγεθος της και μπορείς να επιλέξεις ακόμα και το χρώμα της κορνίζας σας. Εγώ επέλεξα να κάνω μία φωτογραφία στην οποία διάλεξα να βάλω 3 αγαπημένες μου και να τις συνδυάσω σαν κολάζ! 


Της ταίριαξε η κορνίζα με το μπεζ ουδέτερο χρώμα της και την αγάπησα πριν ακόμα την πιάσω στα χέρια μου! Έφτασε σε χρόνο μηδέν μέσα σε μόλις δύο μέρες από την Σουηδία! Ήρθε πάρα πολύ καλά συσκευασμένο και με πολλά bubble wraps! Το τζάμι δεν είναι γυαλί αλλά ένα ακρυλικό υλικό που καθιστά την κορνίζα πανάλαφρη.

Για έκπληξη παρήγγειλα ακόμα ένα μικρό (30x30) καδράκι σε κορνίζα που απεικονίζει μία πανέμορφη μπαλαρίνα! Αυτή προορίζεται για το δωμάτιο της μικρής μας μπαλαρίνας!



Επόμενη μου επιλογή θέλω πολύ να είναι μία υπέροχη κοριτσίστικη ταπετσαρία για το κοριτσίστικο δωμάτιο!


Άσε το σχόλιο με τις εντυπώσεις σου και εντός των ημερών σε περιμένει μία έκπληξη από την Photowall!

 

Μην ξεχάσεις να  χρησιμοποιήσεις τον κωδικό
 fairymakeuptales25 μέχρι τέλους του έτους για να κερδίσεις μία έκπτωση 25%


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...