Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

NUXE Nuxellence Eclat Youth & Radiance Revealing Anti-Aging Care!

 Γεια σου Fairy Girl...

Τώρα που ο καιρός αρχίζει σιγά σιγά να δροσίζει και η θερμοκρασία να πέφτει το δέρμα μας έχει περισσότερες απαιτήσεις! Μία πολύ ιδιαίτερη φροντίδα με την  θα καλύψουμε όλες τις ανάγκες του προσώπου μας είναι  το NUXE Nuxellence Eclat Youth & Radiance Revealing Anti-Aging Care.


Περιέχει 87% συστατικά φυσικής προέλευσης . Έχει αντιγηραντική δράση αφού περιέχει πασιφλόρα και υαλουρονικό οξύ.  Επαναφορτίζει τα κύτταρα επιδιορθώνοντας το μιτοχονδριακό DNA ενώ χαρίζει πραγματική λάμψη, "γεμάτη" και σφιγυλή  επιδερμίδα.
Όλη μέρα το πρόσωπο μου έχει απαλή αίσθηση και σε μία εβδομάδα οι γραμμές έκφρασης γεμίζουν και είναι λιγότερο ορατές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν σέρουμ, είτε σαν κρέμα ημέρας. Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο του γιατί με καλύπτει σε ενυδάτωση και είναι και φανταστική βάση μακιγιάζ!  


Θα το βρεις στο Parfimo.gr στην καλύτερη τιμή της αγοράς!


Να σε ενημερώσω ότι τέλος Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις 27, είναι και το πασίγνωστο Black Friday όπου το Parfimo θα έχει απίστευτες προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων! Μην ξεχάσεις να το τσεκάρεις!

 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...