Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Hydro Sensation Creme Gel by Lavera!

 Hello Fairies....

Νέα σειρά από την αγαπημένη μου Lavera, και όταν έφτασε στα χέρια μου αναρωτήθηκα εάν θα την αγαπήσω και αυτή, όπως τις προηγούμενες.

Η Hydro Sensation Ceme Gel είναι μία λεπτόρρευστη κρέμα-τζελ που απορροφάται άμεσα και χαρίζει άμεση αναζωογόνηση στο δέρμα και ενυδάτωση σε βάθος χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει.

 


  Με συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες και φυσικά αιθέρια έλαια η Lavera και σε αυτή τη σειρά έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και πάλι!

 Με ελαφρύτερη υφή από ποτέ η Hydro Sensetion Gel Cream χαρίζει ενυδάτωση και θρέψη σε βάθος χωρίς να επιβαρύνει την μεικτή επιδερμίδα μου. Και σε μία περίοδο στην οποία οι μάσκες ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μου, η ελαφριά υφή της είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να βρω. 100% πιστοποιημένη φροντίδα δέρματος χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και συμβιβασμούς!

Ο συνδυασμός με το Hydro Sensation Moisturising Face Spray ήταν ο καλύτερος συνδυασμό! Το μυστικό της lavera πίσω από τη φυσική ενυδατική φροντίδα του δέρματος κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά Hydra Sensation. To Moisturising Face Spray χρησιμοποιείται σαν toner μετά τον καθαρισμό του δέρματος και πριν από την κρέμα Hydro Sensation. Ιδανικά όμως το έχω πάντα στην τσάντα μου και ψεκάζω κάθε τόσο το πρόσωπο μου σαν κίνηση "ξυπνήματος" της επιδερμίδας μου.

Παρακάτω σου παραθέτω τα συστατικά της Creme-Gel για σένα που θέλεις να ξέρεις τι φοράς στο δέρμα σου:


Συστατικά CTFA/INCI:

Water (Aqua), Alcohol* denat., Glycerin, C15-19 Alkane, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Myristyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Dicaprylyl Ether, Dodecane, Cetearyl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Chondrus Crispus Extract, Fucus Serratus Extract*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Sodium Hyaluronate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Glyceryl Undecylenate, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Xylitylglucoside, Gellan Gum, Anhydroxylitol, Xylitol, Maltodextrin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides, Biosaccharide Gum-1, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Geraniol**, Citral**

* συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες
** φυσικά αιθέρια έλαια

πιστοποίηση Natrue, ΒΙΟ & Vegan

 Many kisses from Fairy {oo} Mary!

23 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Να έχετε μια όμορφη Τρίτη σάς εύχομαι! Λατρεύω επίσης τη lavera και το πρόσωπό μου έχει ανάγκη από μια καλή ενυδατική, θέλω πολύ λοιπόν να τη δοκιμάσω! Καλό φθινόπωρο και πάντα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπέροχο εκ μέρους σας!
    Φαίη Δρακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια τώρα προτιμώ προϊόντα με φυσικά συστατικά λόγο ευαίσθητου δέρματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο δώρο. Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε να το κερδίσουμε και πάντα επιτυχίες. ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστούμε πολύ 😍 Εξαιρετικό δώρο 🌼🏵️🌹🏵️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα προϊόντα από μια εξαιρετική εταιρία! Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχη η Lavera θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κι αυτή τη σειρά 😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτική lavera
    Θα ήθελα να δοκιμάσω όλη τη σειρά Υπεροχα προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταπληκτική η lavera θα ήθελα να δοκιμάσω όλη τη σειρά
    Σας ευχαριστούμε
    Πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχο δώρο!
    Ευχαριστούμε πολύ!💓💓💓💓

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχα προϊόντα! Τα λατρεύω!
    ♥♥♥ Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχη Lavera...
    Το καλυτερο δωρο για την γιορτή μου
    Ευχαριστούμε πολυ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 🎀🎉 Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο δώρο!!!!!!💖 💖💖💖💖Θα με κάνατε απίστευτα ευτυχισμένη αν είμαι εγώ η τυχερή!!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το δώρο ΣΑΣ!!!!!!!! ❤❤❤❤🎀🎉🎀

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...