Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Moonlight by Ariana Grande!

 Γεια σου Fairy Girl...

Ας μιλήσουμε και σήμερα για αρώματα και διάσημες τραγουδίστριες που δίνουν τα ονόματα τους σε αυτά! Στο σημερινό review θα μιλήσουμε για το Ariana Grande Moonlight σε αυτό το υπέροχο, λαχταριστό μωβ μπουκάλι!

Η Ariana Grande είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός που έκανε την πρώτη της επιτυχία στην νεανική σειρά Victorious στην οποία υποδυόταν  την Κατ Βαλεντάιν

 

Πρώτη της δισκογραφική ήταν το 2013 με το Yours Truly που ανέβηκε στο BillBoard 200 των ΗΠΑ! Ακολούθησαν πολλές επιτυχίες με μεγαλύτερη αυτή το 2018 με το Sweetener κατέρριψε επιπλέον το ρεκόρ για το ποπ άλμπουμ από γυναίκα με τα περισσότερα streams μέσα σε μία εβδομάδα, μετρώντας 126,7 εκατομμύρια ακροάσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες. 

Τώρα ας περάσουμε στο δια ταύτα που είναι το άρωμα Moonlight που αρχικά το λάτρεψα από την girly romantic συσκευασία του! Είναι ένα φρουτώδες, γλυκό, λουλουδένιο άρωμα που κυκλοφόρησε το 2017!

Με νότες κορυφής το φραγκοστάφυλο και το δαμάσκηνο σαν πρώτη εντύπωση σου αφήνει  μία φευγαλέα φρουτώδες αίσθηση, όμως με ζεστούς τόνους! Οι μεσαίες νότες αφήνουν ένα γλυκό αποτέλεσμα αφού αποτελούνται από ζαχαρωτά και παιώνια (την οποία αγαπώ να μυρίζω στα αρώματα μου). Και αφού περάσουν περίπου 2 ωρίτσες, οι νότες βάσης κάνουν την εμφάνιση τους και έρχονται να γαργαλήσουν την μύτη σου ζεστές νότες κεχριμπαριού, γλυκιά βανίλια και αισθησιακό σανδαλόξυλο!  Είναι ένα άρωμα που συνδυάζει τον αισθησιασμό και την ενέργεια των λουλουδιών και των φρούτων! Αν σου αρέσουν αυτές οι μυρωδιές σου υπόσχομαι πως θα το λατρέψεις! Έχει διάρκεια και δεν περνά απαρατήρητο!

Τα αρώματα Ariana Grande θα τα βρεις στο μεγάλο κατάστημα αρωμάτων Parfimo.gr σε εξαιρετικές τιμές!


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...