Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

The Best Mascaras of the Season!

Γεια σου Fairy Girl...

Έχω πολλές "εμμονές" με την ομορφιά και τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, αλλά αν υπάρχει ένα προϊόν που αγαπώ πολύ είναι η mascara. Είναι αυτό που λέμε ότι δεν πάω πουθενά χωρίς να έχω βάλει τουλάχιστον μία στρώση μάσκαρας!
Δοκιμάζω πολλές και αγαπώ πολλές και ειδικά το καλοκαίρι και την άνοιξη τολμώ και τα χρώματα!
Δεν ξέρω ποια μπορώ να χαρακτηρίσω ως την καλύτερη mascara γιατί είναι θέμα υποκειμενικό, σύμφωνα με το τι επιθυμεί κάθε γυναίκα! Μπορώ όμως να σε συστήσω στις δικές μου αγαπημένες για αυτό το καλοκαίρι. Η νέα Maybelline  The Falsies,  μπήκε πολύ πολύ εύκολα στην καθημερινότητα μου για το πολύ έντονο αποτέλεσμα που αφήνει, ενώ μακραίνει τις βλεφαρίδες μου και κρατάει όλη μέρα αναλλοίωτη, ακόμα και το καλοκαίρι!
Σε χρώματα αγαπημένα, τα μοβ και τα μπλε για φέτος επέλεξα την Dermacol και την Artdeco. το μοβ της δεν είναι ιδιαίτερα σκούρο και χαρίζει ένα διακριτικό χρώμα στις βλεφαρίδες μου. Η μπλε Artdeco αγαπήθηκε γιατί το πολύ εύκολο βουρτσάκι της κάνει την εφαρμογή της απολαυστική και το αποτέλεσμα της έντονο και γοητευτικό, είναι ιδανική για τον απόλυτο διαχωρισμό!
Διαχρονική αγαπημένη μου είναι η Hypnose της Lancome και στην αδιάβροχη εκδοχή της. Την λατρεύω πολλά χρόνια τώρα, γιατί διαχωρίζει και μακραίνει απίστευτα τις βλεφαρίδες μου, δίνει απίστευτο όγκο, ενώ μένει σταθερή όλη μέρα και ακόμα και μετά από μπάνιο σε θάλασσα και πισίνα!
Η πιο οικονομική εκδοχή αλλά όχι λιγότερο ποιοτική είναι η Essence Volume Stylish, η οποία κρατάει 18 ώρες και κάνει τις βλεφαρίδες πυκνές και γυριστές.
Extra tip: Το μυστικό για την τέλεια εφαρμογή mascara είναι να ξεκινάς το βουρτσάκι από την ρίζα της βλεφαρίδας και να περνάς το βουρτσάκι γυριστά. Με δύο στρώσεις θα είναι υπέροχες, οι βλεφαρίδες σου θα είναι μακριές, διαχωρισμένες και γυριστές!
Φυσικά υπάρχουν ακόμα μερικές mascara που έχω στην λίστα μου για να δοκιμάσω. Ιδανική mascara για όγκο και επιπλέον επιμήκυνση είναι η L’Oréal Paris Lash Paradise και είναι η επόμενη στην σειρά δοκιμών μου.
Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...