Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Andreia Professional. the best for your nails!

Γεια σου Fairy Girl..

Μία νέα ευρωπαϊκή εταιρεία που ειδικεύεται στα επαγγελματικά προϊόντα νυχιών έκανε την εμφάνιση της και νομίζω πώς ήρθε για να μείνει!  Το όνομα της είναι Andreia με έδρα στη Πορτογαλία και μπορείς να βρεις ό,τι αφορά στα νύχια και για το σπίτι αλλά και για τον επαγγελματία.
Η γκάμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από βερνίκια για ημιμόνιμο, λάμπες, εργαλεία, αφαιρετικά υγρά, μέχρι θεραπείες φυσικών νυχιών και βερνίκια για φυσικά νύχια.
Επέλεξα να δοκιμάσω για αρχή δύο θεραπείες νυχιών. Η πρώτη είναι η Θεραπεία Ενδυνάμωσης Νυχιών Andreia Strengthening Base Coat.
Ένα βερνίκι που επανορθώνει τα λεπτά εύθραυστα νύχια, προλαμβάνει το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα ενώ αποτελεί άψογη βάση για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα αναλλοίωτο για πολλές μέρες! Η αλήθεια είναι ότι έκανε πολύ καλό στα νύχια μου αφού τα δυνάμωσε και τα έκανε πολύ σκληρά και ανθεκτικά, σε μόνο μία εβδομάδα!
Το δεύτερο που δοκίμασα ήταν το Top Coat Andreia Effect Shine,ένα βερνίκι που προσφέρει λάμψη και πολύ μεγάλη διάρκεια στο χρώμα.
Γιατί θα ξεχωρίσεις τα καινούργια βερνίκια Andreia? Για την υψηλή ποιότητα τους, την αποτελεσματικότητα τους και το πλατύ πινέλο τους που προσφέρει τέλεια και εύκολη εφαρμογή!

Kαι πριν δημοσιεύσω αυτό το άρθρο ήρθαν στα χέρια μου τα Andreia Nutri Color. Δεν είναι απλά βερνίκια νυχιών είναι βερνίκια ενός βήματος, που δεν χρειάζονται base ή top coat, και αφήνουν τα νύχια να αναπνέουν! Θα με ρωτήσεις εάν αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσεις!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Γιατί?
Γιατί έχουν εκπληκτική κάλυψη, φανταστικό εύχρηστο βουρτσάκι και μόνο με δύο στρώσεις απολαμβάνεις απίστευτο χρώμα που στεγνώνει άμεσα και κρατάει πααααρα πολύ!
Όλη την γκάμα Andreia Professional  θα τα βρεις στο αγαπημένο Femme-Fatale.gr


Σπέυσε να τα δοκιμάσεις και θα τα αγαπήσεις Fairy Girl....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...