Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Favorite products of Moroccan oil!

Hello Fairies....

Σήμερα αγαπημένες μου θα σας συστήσω σε ένα brand το οποίο η αλήθεια είναι, πώς δεν χρειάζεται συστάσεις! Στο όνομα της Moroccanoil πίνουν πολλές επώνυμες στην υγεία της. Η γνωριμία μου ξεκίνησε με το φανταστικό λαδάκι για την ενυδάτωση και προστασία των μαλλιών, το Moroccanoil Treatment Light για λεπτά και λιπαρά μαλλιά! Με μία μικρή ποσότητα στις άκρες αποκτάς λάμψη, ενδυνάμωση της άκρης και ενισχυμένη προστασία από την θερμότητα!
Έχει ειδική σύνθεση για να μην βαραίνει τα λιπαρά και λεπτά μαλλιά. Φυσικά στα χρόνια που το χρησιμοποιώ ομολογώ ότι δοκίμασα και την γεμάτη-κλασσική σύνθεση του και δεν με απογοήτευσε καθόλου! Από τότε που τα χρησιμοποιώ εντατικά τα μαλλιά μου δεν κάνουν ψαλίδα και δεν δημιουργούν "ουρές" (σε συνδυασμό με μία αγαπημένη βούρτσα βέβαια που θα σας μιλήσω στο επόμενο άρθρο).
Στις διακοπές μου πάντα φροντίζω να έχω ένα σετάκι από το Moroccanoil Moisture Repair shampoo και του Moroccanoil Hydration ενυδατικό μαλακτικό με έλαιο Argan. Συνήθως την καλοκαιρινή περίοδο η Moroccanoil τα δίνει αυτά σε ένα σετάκι travel, δώρο με τα full size λαδάκια!
Τα προτιμώ στις διακοπές μου ιδανικά για το μικρό μέγεθος τους αλλά και για την απίστευτη ενυδάτωση που προσφέρει στα μαλλιά μου μετά τον ήλιο και την θάλασσα!
Τα παραπάνω προϊόντα συμμετέχουν στην Summer Black Friday 2020 της Notino.

Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει είναι ευκαιρία να το κάνεις γιατί είναι σίγουρο ότι θα τα αγαπήσεις!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...