Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Τα δικά σου μαλλιά σου χρειάζονται θεραπεία κερατίνης?

Γεια σου Fairy Girl....

Σίγουρα έχεις ακούσει να μιλάνε για την κερατίνη στα μαλλιά και τα οφέλη της. Η κερατίνη λοιπόν είναι μια  πρωτεΐνη που υπάρχει στα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα κάθε οργανισμού και δρα σαν ασπίδα ενάντια στις φθορές.  Διαθέτει μεγάλη περιεκτικότητα σε θείο, που συντίθεται στην κερατογενή ζώνη της ρίζας, και κυστίνη, ένα αμινοξύ που κάνει την κερατίνη ανθεκτική, ελαστική, αδιάλυτη και δύσκολη στην εξαγωγή της. Για να απομακρυνθεί η κερατίνη από έναν οργανισμό θα πρέπει να καταστραφεί η κυστίνη.
Όταν όμως νιώθουμε τα μαλλιά μας φριζαρισμένα, θαμπά και ανελαστικά  με σπασίματα, τότε σίγουρα χρειάζονται μία ενίσχυση κερατίνης. Την κερατίνη στα μαλλιά μας μπορούμε να την ενισχύσουμε με καθημερινά καλλυντικά μαλλιών που περιέχουν κερατίνη αλλά και με έκχυση φυσικής κερατίνης για τα μαλλιά, απευθείας μέσα στην τρίχα (μία θεραπεία που συνήθως λαμβάνει χώρα στο κομμωτήριο).
Εδώ θα δεις τα δικά μου αποτελέσματα έκχυσης φυσικής κερατίνης
Κάποια προϊόντα με κερατίνη που αξίζει να δοκιμάσεις είναι τα Brazil Keratin. Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει λάδια, σαμπουάν, μάσκες και όλα αυτά σε υπέροχες μυρωδιές, όπως η σοκολάτα και η καρύδα!
κερατίνη για τα μαλλιά

Και φυσικά μπορείς πάντα να δοκιμάσεις μία θεραπεία κερατίνης στο σπίτι, όπως είναι η Brazil Keratin Home με άμεσα αποτελέσματα λείανσης και ισιώματος που διαρκούν!

Εσύ έχεις δοκιμάσει την κερατίνη στα μαλλιά σου Fairy Girl?


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...