Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Hand Care!

Hi Fairies...

Την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε με το #menoumespiti και το #plenoymexerakia είναι σίγουρο ότι τα χέρια μας ταλαιπωρούνται πολύ! Τα καθημερινά αντισηπτικά και το πάρα πολύ συχνό πλύσιμο χεριών πραγματικά ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν τα χέρια μας στο μέγιστο βαθμό!
Έτσι λοιπόν σήμερα περισσότερο από ποτέ τα καλά ενυδατικά κρεμοσάπουνα και οι πολύ ενυδατικές κρέμες χεριών είναι νούμερο ένα στην καθημερινότητα μας!
Θα σου δείξω δύο υπέροχα κρεμοσάπουνα με ενυδατική δράση και αντλία για εύκολη χρήση που βρήκα στην αγαπημένη μου Notino.gr.
To Coconut Water XBC και το Baylis and Harding Beauticology Frosted Sprinkles είναι υπερ ενυδατικά και μυρίζουν υπέροχα και τα χέρια σου θα τα λατρέψουν!
Στην συνέχεια φυσικά ιδανικά θα πρέπει μετά από κάθε πλύσιμο χεριών να χρησιμοποιούμε μία ιδανική για εμάς κρέμα χεριών. Εγώ αγαπώ την Neutrogena Hand Care  χωρίς άρωμα που αποκαθιστά την υγρασία στα χέρια άμεσα και τα θρέφει εντατικά! Είναι η μοναδική κρέμα που ακόμα και σε σκασμένα χέρια μπορούν να αποκαταστήσουν την υγρασία στα χέρια μου άμεσα.
Έτσι λοιπόν αν μετά από κάθε πλύσιμο χεριών βάζεις μία μικρή ποσότητα κρέμας χεριών τότε θα γλυτώσεις από το ανεπιθύμητο "τράβηγμα" αφυδάτωσης!
Η δεύτερη κρέμα που χρησιμοποιώ είναι μία εντατική ενυδατική κρέμα από την φυτική LAVERA,  η οποία ενυδατώνει τα χέρια άμεσα και σε βάθος χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
Ας μην ξεχάσουμε και τα καημένα τα νύχια μας που από τα τόσα πλυσίματα καθημερινά αφυδατώνονται και αυτά και αποδυναμώνονται! Τα προϊόντα για την περιποίηση νυχιών είναι πάρα πολλά στην Notino.gr αλλά εγώ επέλεξα να χρησιμοποιώ το Eveline Cosmetics Nail Therapy.
Είναι μία βάση νυχιών που ενισχύει την ανθεκτικότητα του νυχιού και παράλληλα θρέφει το δέρμα γύρω από τα νύχια! Έτσι λοιπόν έχουμε και ενυδατωμένα χέρια και σκληρά νύχια και όλα αυτά εύκολα με την χρήση απλά ποιοτικών προϊόντων ιδανικών για τις ανάγκες μας! Να θυμάσαι Fairy Girl να πλένεις χεράκια, να απολυμαίνεις και να τα ενυδατώνεις... Έτσι θα μείνουμε ασφαλείς!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...