Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Lavera Firming Treatment!

Hi Fairies...

Εντάξει είναι κοινώς αποδεκτό ότι όσο και να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου από την στιγμή που πατάς τα 40 χρειάζεσαι κάτι πιο ενισχυμένο, που να προσφέρει θρέψη, αναδόμηση και σύσφιξη!


Έτσι λοιπόν δεν άργησαν να φτάσουν στα χέρια μου δύο νέα προϊόντα από την Lavera, μία εταιρεία που αγαπώ για τα φυσικά συστατικά της και τα αποτελεσματικά προϊόντα της!
Έτσι λοιπόν ξεκίνησα την "Επιχείρηση Σύσφιξη" με τις Lavera Αμπούλες Σύσφιξης της Επιδερμίδας 7 Ημερών | Two-Phase Intensive Firming Treatment.
Μία θεραπεία 7 ημέρων με αμπούλες μίας χρήσης που περιέχουν Υαλουρονικό Οξύ Τριπλής Δράσης!
Τι κάνει όμως αυτό το διφασικό υγρό? Ενεργοποιεί το σύστημα παραγωγής κολλαγόνου στην επιδερμίδα και το αφήνει τόσο ενυδατωμένο που μπορείς κάλλιστα να μην χρησιμοποιήσεις και κρέμα, μετά την χρήση του!


 Η ομάδα έρευνας της Lavera δημιούργησε μια ενυδατική φόρμουλα που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου με το εξειδικευμένο δραστικό σύμπλεγμα συστατικών υψηλής αποτελεσματικότητας, από εκχύλισμα εντελβάις και άλλα δραστικά συστατικά. Απλά σπάω κάθε βράδυ μία αμπούλα και την απλώνω με κινήσεις μασάζ σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό! 7 μέρες, 7 αμπούλες και υπέροχο υαλουρονικό οξύ που αγαπά η επιδερμίδα μου! 

Παράλληλα άρχισα να χρησιμοποιώ την Lavera - Συσφικτική Κρέμα Νυκτός με Έλαιο Karanja και Βιολογικό Άσπρο Τσάι. Μία κρέμα με ιδιαίτερα απολαυστική υφή ομολογώ που το δέρμα μου απορροφόυσε κάθε βράδυ σαν διψασμένο! Την αγάπησα για την απαλή μυρωδιά της και για την  απαλή  αίσθηση που μου αφήνει την επόμενη μέρα!
Μία κρέμα νυχτός με φυσικό υαλουρονικό οξύ που μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων κατά τη διάρκεια του ύπνου, χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και αφήνει ένα πιο σφριγηλό δέρμα, αναζωογονημένο και ορατά σφριγηλό!
Σκέφτεσαι  τίποτα καλύτερα από μία ανανέωση της επιδερμίδας σου απλά στην διάρκεια της νύχτας? Η σειρά Lavera Firming Treatment δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στην καθημερινή ρουτίνα μου!

Αν δεν έχεις δοκιμάσει φυσικά προϊόντα Lavera σπεύσε να το κάνεις και θα κολλήσεις!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

10 σχόλια:

  1. Φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα προιόντα ..Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ💋💋💋💋💋💋💋instagram bagia9837 fb Vagia Tsaknaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται καταπληκτικά τα προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδικά οι αμπούλες, φαίνονται πολύ ελκυστικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνονται εξαιρετικά προϊόντα...
    Πολύ θα ήθελα να τα δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνονται εξαιρετικά προϊόντα...
    Πολύ θα ήθελα να τα δοκιμάσω!! Καλές δουλειές σάς εύχομαι! 🌺🍃🌺🍃

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...