Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Clinique Smart .. The Smart Beauty!

Hi Fairies...

Αν μία γυναίκα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ε, τότε σίγουρα μπορεί και η επιδερμίδα της!Σύμφωνα με αυτό το μότο επιλέγω και τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες για προϊόντα περιποίησης είναι η Clinique, και φυσικά βρίσκω τα πάντα που την αφορούν στο αγαπημένο μου Notino.gr.


Η σειρά Clinique Smart Custom Repair διαθέτει μία πανέξυπνη τεχνολογία με την οποία μπορεί να δίνει στην κάθε επιδερμίδα ό,τι χρειάζεται, όσο το χρειάζεται, αν το χρειάζεται και όπου το χρειάζεται! Και όλα αυτά με μία κρέμα? Ναι βασικά με κρέμα νύχτας, με μία κρέμα ημέρας, έναν ορό και μία κρεμά ματιών!

Θα σου μιλήσω πρώτα για την Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment την οποία και λάτρεψα, και αφού τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και είναι και το πιο ευαίσθητο κομμάτι επιδερμίδας μας, τότε σίγουρα είναι αυτά που πρέπει να φροντίζουμε πρώτα!

Τι είναι το Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment?  Είναι μια προηγμένη περιποίηση ματιών που φωτίζει ορατά, συσφίγγει, απαλύνει και μειώνει τις λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας, ενώ παράλληλα, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση που βοηθά στην επανόρθωση της αφυδατωμένης επιδερμίδας, η οποία είναι πιο επιρρεπής στην κυτταρική φθορά. 

Με λίγα λόγια είναι μία "έξυπνη" κρέμα ματιών η οποία είναι ενισχυμένη με ένα κοκτέιλ ισχυρών συστατικών που βοηθούν την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια να διατηρείται άνετη, ενυδατωμένη και χωρίς ρυτίδες!
Στην σύνθεση του περιέχει κάτι μικροσφαιρίδια λάμψης τα οποία χαρίζουν μία άμεση φωτεινότητα στο βλέμμα σου, και είναι ένας από τους λόγους που θα το λατρέψεις!
Σκέψου ότι περιέχει μεταξύ πολλών άλλων, υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα αγγουριού, σταφυλιού καθώς και ισχυρά πεπτίδια που βοηθούν  στην ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου, βοηθώντας έτσι στη μείωση γραμμών και ρυτίδων. Μία κρέμα ματιών λοιπόν που κάνει τα πάντα και τα κάνει καλά και είμαι σίγουρη πώς θα την αγαπήσεις!
Η Clinique Smart Night είναι μία κρέμα νύχτας και ένας ορός που βασίζονται στην ίδια φιλοσοφία! Η Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer αντιμετωπίζει όλες τις  ανάγκες της γυναικείας επιδερμίδας, όπως οι γραμμές και οι ρυτίδες, η αφυδάτωση, ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος και η χαλάρωση, προσφέροντας στοχευμένη και ορατή επανόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν η επιδερμίδα ξεκουράζεται.  

Έτσι λοιπόν την χρησιμοποιείς κάθε βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και τα υπόλοιπα τα αφήνεις πάνω της... Ξυπνάς με πιο σφριγηλή επιδερμίδα (άμεσα), με πολύ απαλή επιδερμίδα, με βελτιωμένη υφή και λιγότερες ρυτίδες! Ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή, όπου το χρειάζεσαι και στην ποσότητα που το χρειάζεσαι! H Smart Night κυκλοφορεί σε τρεις τύπους, μία για κάθε τύπο επιδερμίδας και είναι oil-free!

Τα δύο παραπάνω "έξυπνα" προϊόντα ομορφιάς, εγώ τα χρησιμοποιώ παράλληλα με τον "έξυπνο" ορό Clinique Smart Custom Repair Serum που φροντίζω να μη λείπει ποτέ από το ντουλάπι μου! 



Τον χρησιμοποιώ κάθε πρωί πριν από την κρέμα ημέρας μου και τον αφήνω να περιποιηθεί την επιδερμίδα μου όπως εκείνος νομίζει καλύτερα. Είναι ένας ορός που περιέχει πολύ ισχυρά συστατικά τα οποία τα απελευθερώνει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, έτσι διορθώνει ότι χρειάζεται διόρθωση χωρίς να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε αντιγήρανση, πανάδες ή ενυδάτωση, απλά τα έχεις όλα!
Clinique Smart Custom Repair είναι ό,τι πιο έξυπνο έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και αφορά όλες εμάς τις έξυπνες γυναίκες που μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα! Όλη η σειρά Clinique Smart είναι διαθέσιμη σε πολύ καλές τιμές στο Notino.gr

Εσένα σου αρέσουν τα "έξυπνα" προϊόντα ομορφιάς, Fairy Girl? 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. Η Clinique ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ Clinique Smart Custom Repair.ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ Τ ΑΓΟΡΑΣΩ!ΑΡΕ ΜΑΙΡΥ ΤΙ Μ ΚΑΝΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΦΤΩΧΙΑΣ...ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαχαχχα απίθανο σχόλιο! Θα σου χρυσώσω το χάπι αν σου πώ ότι είναι για όλες τις ηλικίες οπότε μπορείς να τα "δανείζεσαι" και εσύ?

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...