Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Foreo Luna the Silicone Gadget!

Hi Fairies...

Γίνεται πολύ ντόρος τον τελευταίο καιρό γύρω από τα gadget καθαρισμού προσώπου. Εξ αρχής δεν "ψήθηκα" με τα διάφορα επώνυμα βουρτσάκια καθαρισμού και οι λόγοι ήταν πολλοί. Λίγο οι τιμές που είχαν τα ανταλλακτικά τους (περίπου 20€ κάθε 3-4 μήνες), λίγο το ότι τα βουρτσάκια είναι κατασκευασμένα από Nylon τρίχες και αυτές -σε συνδυασμό με την υγρασία- είναι ένα πολύ καλό "σπίτι" για άπειρα βακτήρια, τα είχα απορρίψει. Η προσοχή μου όμως, στράφηκε σε ένα άλλο gadget που υπόσχεται αγορά, μόνο μία φορά, και δεν χρειάζεται ούτε ανταλλακτικά, αλλά σχεδόν ούτε και φόρτιση.. Τι εννοώ?? Διάβασε παρακάτω...



Το Foreo Luna2 είναι πολύ έξυπνο gadgetακι καθαρισμού προσώπου που χωράει μέσα στην παλάμη μου! Είναι μία καινοτόμα συσκευή που καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο με μικρο-παλμούς και παράλληλα προσφέρει αντιγήρανση στα σημεία μέσω χαμηλής συχνότητας παλμών.

Κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα, για τέσσερεις διαφορετικούς τύπους δέρματος! Ροζ για  κανονικές επιδερμίδες, γαλάζιο για μεικτές, μωβ για ευαίσθητες επιδερμίδες και πράσινο για λιπαρές! Εγώ διάλεξα το γαλάζιο όπως βλέπεις και είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή μου.
Τo Foreo Luna μου, είναι ένα εξάρτημα από σιλικόνη, με πολλά "μπαλάκια" σιλικόνης διαφόρων μεγεθών, τα οποία εισβάλουν στους πόρους και στις πτυχώσεις της επιδερμίδας και τα καθαρίζουν σε βάθος, ενώ πάλλονται!
Έχει αυξομειωτή έντασης των παλμών για διαφορετικές λειτουργίες. Για παράδειγμα για τον καθαρισμό χρησιμοποιώ την μέγιστη, αλλά για την περιοχή των ματιών την ελάχιστη! Η επιφάνεια του Foreo είναι μη πορώδης, που σημαίνει ότι δεν απορροφά βακτήρια, και επίσης είναι  εξ ολοκλήρου αδιάβροχο και μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμα και στο ντους!



Πώς το χρησιμοποιούμε... Αφαιρούμε το μακιγιάζ, ξεπλένουμε το πρόσωπο και απλώνουμε ένα απαλό, μη-αλκαλικό καθαριστικό. Βρέχουμε την επιφάνεια του Luna και ξεκινάμε! 15 δευτερόλεπτα σε κάθε μάγουλο, στο πηγούνι, τη μύτη και το μέτωπο. Σε σχεδόν 2 λεπτά το πρόσωπο είναι καθαρό σε βάθος και έχει υποστεί μασάζ, έχει γίνει υπεραιμία και είναι αναζωογονημένο και έτοιμο να μεταφέρει σε βάθος όλα τα θρεπτικά συστατικά που θα του δώσεις στην συνέχεια, με τον ορό και την κρέμα σου! To Foreo Luna, ξεμπλοκάρει τους πόρους κατά 99.5% από την σκόνη και την λιπαρότητα, και  98.5% από τα υπολείμματα μακιγιάζ.

Το Foreo Luna έχει και μία επιπρόσθετη λειτουργία, αυτή της αντιγήρανσης! Στην πίσω πλευρά του υπάρχουν  ραβδώσεις από σιλικόνη, οι οποίες με την βοήθειά των χαμηλών σε ένταση παλμών διεγείρουν την περιοχή και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα να απαλύνονται οι ρυτίδες!
Το χρησιμοποιώ στις ρυτίδες γύρω από το στόμα, εντατικά αλλά πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα είναι μακροπρόθεσμο, οπότε απλά συνεχίζω να το κάνω!
Το Foreo Luna ως καθαριστικό όμως, αξίζει και τα λεφτά του και τα 4 λεπτά την ημέρα χρήσης του (2' πρωί, 2' βράδυ). Πραγματικά το πρόσωπο λάμπει, χωρίς καθόλου κόπο! Δεν ερέθισε το δέρμα μου καθόλου, αντίθετα μπορώ να πω πως το ωφέλησε και το καθάρισε σε βάθος στον 1 μήνα που το χρησιμοποιώ ανελλιπώς, σαν να έχω κάνει επαγγελματικό καθαρισμό!

Είναι μικρό όσο μια παλάμη και μπορείς να το μεταφέρεις οπουδήποτε μέσα στο πουγκάκι του! Το κάτω μέρος του, φωτίζεται κατά την διάρκεια χρήσης του, και έχει  σήμανση ανά 15 δευτερόλεπτα χρήσης ώστε να ξέρεις πότε να αλλάζεις περιοχή (καθαρισμού)! 

Το άλλο που αξίζει να αναφέρω είναι ότι το φόρτισα μόλις το παρέλαβα και έκτοτε δεν το έχω ξαναφορτίσει! Γεγονός που σημαίνει ότι διαρκεί απίστευτα πολύ, η αυτονομία του! 
 Θα βρεις όλη την οικογένεια FOREO στο αγαπημένο Notino.gr με μία έκπτωση που τρέχει αυτό το διάστημα στο κατάστημα ...
Αν θέλεις λοιπόν και εσύ Fairy Girl, να επενδύσεις σε ένα gadget ομορφιάς, το Foreo Luna 2 αξίζει τα λεφτά του! Αλήθεια, μήπως το έχεις δοκιμάσει?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...