Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Roger & Gallet Extrait De Cologne Tubéreuse Hédonie

Γεια σου Fairy Girl....

Έχω καιρό να σου γράψω για ένα άρωμα που ξεχώρισα και αγάπησα.... Έρωτας με την πρώτη "μυρωδιά" ήταν αυτό που έπαθα με το Roger et Gallet Extrait De Cologne Tubéreuse Hédonie. Το έβαλα στο χέρι μου τυχαία και δοκιμαστικά και τελικά κατέληξα να το μυρίζω στο χέρι μου όλη μέρα και να μετράω τις ώρες μέχρι να το αποκτήσω! Η Roger et Gallet έβγαλε μια σειρά από κολώνιες με εκχύλισμα αρωμάτων που έχουν όμως την διάρκεια ενός eau de parfum! 
τουμπερόζα



H Γαλλίδα αρωματοποιός Anne Flipo εμπνεύστηκε αυτό το άρωμα από αρωματικά, μοναδικά άνθη που σε συνδυασμό δημιουργούν ένα απίστευτα αισθησιακό και "ηδονικό" αποτέλεσμα που διαρκεί πολλές ώρες και είναι το απόλυτα θηλυκό άρωμα!


Τα κύρια συστατικά που ενέπνευσαν την αρωματοποιό είναι το απόλυτο αιθέριο έλαιο τουμπερόζας,
απόλυτο αιθέριο έλαιο γιασεμιού, το απόσταγμα περγαμόντου και τα αποσταγμένα πολύτιμα αιθέρια έλαια ροζ πιπεριού, νερολί και σπόρων σέλερι.
Αυτό που υπερισχύει στον αέρα είναι μία γλυκάδα από το γιασεμί και την τουμπερόζα, ενώ παράλληλα η πικάντικη αίσθηση που αφήνει το περγμαόντο και το ροζ πιπέρι δεν περνάει απαρατήρητη! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το άρωμα ονομάζεται "Ηδονή τουμπερόζας"!! 
Είναι ένα άρωμα που αν σου αρέσουν οι γλυκές λουλουδάτες μυρωδιές, τότε σίγουρα θα το λατρέψεις!
Θα με ρωτήσεις που θα το βρεις? Στην Notino.gr θα βρεις όλα τα αρώματα   Roger et Gallet στην καλύτερη τιμή της αγοράς .  Enjoy Girls....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...