Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Το διάφανο κραγιόν Kailijumei Flora Kiss !

Γεια σου Fairy Girl....

Σήμερα θέλω να σου δείξω ένα πολύ ιδιαίτερο κραγιόν που είναι για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις! Ένα κραγιόν διάφανο που στην καρδιά του κρύβει ένα αποξηραμένο λουλούδι και φύλλα χρυσού, το οποίο μόλις έρθει σε επαφή με τα χείλια σου θα τους δώσει εκείνο το χρώμα που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και στο Ph της! Ιδανικό και για δώρο Χριστουγέννων που θα εντυπωσιάσει!








Το Kailijumei Flora Kiss είναι τόσο απαλό σαν ένα βούτυρο κακάο και αφήνει στα δικά μου χείλη ένα απαλό ροζοκόκκινο χρώμα που διαρκεί ώρες! Αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα και απαλά σαν να μην φοράς τίποτα! 

Είναι ένα υπέροχο κομμάτι "κόσμημα" που είναι απαραίτητο για το νεσεσέρ σου και ιδανικό για να το χαρίσεις σε εκείνη τη φίλη σου που ξέρεις ότι εκτιμάει τα διαφορετικά δώρα!

Θα το βρεις στην Notino.gr  στην απόχρωση Flame Red!
Επίσης αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στο  Kailijumei Black Rose που είναι ένα εξίσου ιδιαίτερο κραγιόν με μαύρη εμφάνιση.

 Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...