Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

The miracle ! Eolia krema prosopou me retinoli!

Γεια σου αγαπημένο Fairy Girl...

Εντάξει και επισήμως έχω πατήσει τα δεύτερα -άντα! Δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό, απλά αρχίζω να ζητάω λίγο πιο δραστικά συστατικά στις κρέμες μου, όπως η ρετινόλη! Έτσι λοιπόν είπα να δοκιμάσω με κρέμα με φυσικά συστατικά, ρετινόλη και να είναι και ελληνική!
Σου έχει τύχει ποτέ να δοκιμάσεις μία κρέμα προσώπου και από την πρώτη κιόλας χρήση να νιώσεις ότι αυτή η κρέμα "δουλεύει"?
Αυτό μου συνέβη λοιπόν με την Αντιγυραντική και Συσφικτική κρέμα προσώπου της EOLIA! Πρόκειται για μία κρέμα με ρετινόλη, με φυσικά έλαια από ελιά, σταφύλι, αβοκάντο και βερίκοκο και δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης που μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης.

Η ρετινόλη και τα μικροσφαιρίδια κολλαγόνου που περιέχει "γεμίζουν" τις ρυτίδες και συσφίγγουν το περίγραμμα του προσώπου! Θέλεις να μάθεις τι ήταν αυτό που με κέρδισε από την πρώτη χρήση? Καταρχήν να σου πω ότι η Αντιγυραντική και Συσφικτική κρέμα προσώπου της EOLIA είναι 24ωρη, όμως εγώ τις πρώτες εφαρμογές τις έκανα νύχτα! 

Η υφή της είναι παχύρρευστη, οπότε χρειάστηκα πολύ μικρή ποσότητα για πρόσωπο και λαιμό, απορροφήθηκε όμως στο 100% άμεσα και άφησε μία βελούδινη απαλότητα στο πρόσωπο μου! Η έκπληξη ήταν το επόμενο πρωί που ξύπνησα με την ίδια βελούδινη απαλότητα, το πρόσωπο μου ήταν απαλό, λαμπερό, είχε μία όψη αναζωογόνησης και ενέργειας! 
Η ιστοσελίδα της Femme-Fatale.gr όπου και θα βρείτε την εν λόγω κρέμα EOLIA αναφέρει συγκεκριμένα "Περιέχει ρετινόλη και μικροσφαιρίδια κολλαγόνου που διεισδύουν στις ρυτίδες και τις «γεμίζουν» από το εσωτερικό τους κάνοντας άμεσα ορατή τη λείανση της επιδερμίδας ενώ με τη σταδιακή απελευθέρωση των μορίων νερού που έχουν απορροφήσει από το δέρμα προσφέρουν βαθιά και διαρκή ενυδάτωση.
 Ταυτόχρονα, ένα σύμπλεγμα από θαλάσσια φύκη δημιουργεί ένα φιλμ σύσφιξης το οποίο προσφέρει άμεση αίσθηση αλλά και μακροπρόθεσμη σύσφιξη στην επιδερμίδα μέσα από την ενδυνάμωση των ινών κολλαγόνου."
Μπορείς να δεις όλη την ποικιλία της Eolia στο Femme-fatale.gr εδώ!


Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...