Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Elizabeth Arden Visible Difference Skin Balancing Exfoliating Cleanser

Γεια σου Fairy Girl...

Ξέρεις ότι πάντα επιμένω στον σωστό καθαρισμό του προσώπου βράδυ αλλά και πρωί! Δεν τον ξεχνάω και δεν τον αμελώ ποτέ! Προσωπικά, αγαπώ τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται με νερό και δημιουργούν αφρό όπως και το σαπούνι, θεωρώ ότι καθαρίζει πολύ καλά το πρόσωπο μου!

Όταν λοιπόν το αφρώδες καθαριστικό μου μπορεί να συνδυαστεί με ελαφρούς κόκκους απολέπισης τότε μιλάμε για το ιδανικό καθαριστικό προσώπου! Το όνομα του είναι Elizabeth Arden Visible Difference Skin Balancing Exfoliating Cleanser. Ένα καθαριστικό με την εγγύηση της Elizabeth Arden που απευθύνεται σε κανονικές και μεικτές επιδερμίδες! Έχει ενυδατικές ιδιότητες και αφήνει το πρόσωπο μαλακό σαν μετάξι μετά από την χρήση του. 
 
Η ελαφριά απολέπιση που προσφέρει βοηθάει στον βαθύ καθαρισμό του προσώπου, αφαιρεί απαλά αλλά αποτελεσματικά ρύπους και νεκρά κύτταρα και βοηθάει στην ανανέωση της επιδερμίδας!
Θα το βρεις στο αγαπημένο μας Notino.gr σε  εκπληκτική τιμή! Μην διαστάσεις να το χρησιμοποιήσεις και καθημερινά όπως εγώ, είναι τόσο απαλό που δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, αντιθέτως της επιτρέπει καθημερινά την αναγέννηση κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου!
Elizabeth Arden Visible Difference Skin Balancing Exfoliating Cleanser, κατάφερες δικαιωματικά να μπεις στην λίστα με τα αγαπημένα μου προϊόντα καθαρισμού προσώπου! Μπες στην Notino να δεις όλη την ποικιλία των καθαριστικών προσώπου που διαθέτει!

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...