Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ενυδατώμενα μαλλιά με την Αlama!

Hi Fairy Girl...

Μετά το καλοκαίρι ένιωθα τα μαλλιά μου σκληρά και αφυδατωμένα, και όσο και αν έβαζα λαδάκια και μάσκες αυτά δεν λέγανε να συμμορφωθούν!
Με αφορμή ένα παλαιότερο σαμπουάν ενυδάτωσης της Alama που είχα δοκιμάσει και είχα αγαπήσει, είπα να δοκιμάσω την σειρά αναδόμησης!





Η Alama έχει μία πλήρη σειρά αναδόμησης με κερατίνη, εγώ επέλεξα να δοκιμάσω το σαμπουάν 500ml, , την μάσκα αναδόμησης και το γαλάκτωμα αναδόμησης κατά της ψαλίδας χωρίς ξάβγαλμα!
Το Σαμπουάν Αναδόμησης με Κερατίνη για Κατεστραμμένα και Εύθραυστα Μαλλιά καθαρίζει και θρέφει την τρίχα σε βάθος, ενώ αφήνει τα μαλλιά μου λαμπερά και μαλακά! Έφτασαν 7 λουσίματα για να καταλήξω ότι αγαπώ αυτή την σειρά!
Η μάσκα αναδόμησης Alama διεισδύει σε βάθος στην τρίχα την αναδομεί, ξεμπερδεύει τα μαλλιά μου και τα αφήνει μαλακά, ευκολοχτένιστα και εμφανώς ενυδατωμένα! 
Τέλος, χρησιμοποιώ το γαλάκτωμα αναδόμησης κατά της ψαλίδας σε όλα τα μήκη και τις άκρες και μπορώ να πώ ότι πραγματικά όλα σε συνδυασμό κάνουν δουλειά! Προσωπικά εφαρμόζω την κρέμα και σε στεγνά μαλλιά κάθε πρωί για να δώσω ένα σχήμα στις μπούκλες μου, δεν είναι καθόλου λιπαρή και δηλώνω ότι ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ!
Έτσι λοιπόν η ALAMA αποδεικνύει ότι κάθε πρόβλημα μαλλιού έχει την λύση του, αρκεί να επιλέξεις τα σωστά προϊόντα! Για μένα αυτή τη φορά ήταν η σειρά αναδόμησης!
Όλα τα προϊόντα της ALAMA θα τα βρεις διαθέσιμα στο femme-fatale.gr σε πολύ καλές τιμές και φυσικά με την άψογη εξυπηρέτηση femme-fatale!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...