Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Clinique Fresh Pressed!

Hi Fairy Girl....

Η εποχή απαιτεί αναδόμηση επιδερμίδας για να επανορθώσουμε την υφή της και την εμφάνιση της! Τι καλύτερο λοιπόν από "φρέσκες" βιταμίνες σε καθαρή μορφή?
Clinique Fresh Pressed
Το Clinique Fresh Pressed Daily and Overnight Boosters είναι καθαρή βιταμίνη C για πρωινή χρήση και βιταμίνη Α - Ρετινόλη για χρήση το βράδυ!
Η καινοτομία του Freshed Pressed είναι μία ενισχυμένη φροντίδα αντιγήρανσης με ένα πολύ δραστικό και καινοτόμο τρόπο!



Λίγες σταγόνες αρκούν για να μετατρέψουν την ενυδατική φροντίδα μέρας και νύχτας σε μία πολύ δυνατή αντιγηραντική φόρμουλα! Το σετ αποτελείται από 2 ξεχωριστά φιαλίδια, το ένα με την βιταμίνη C και το δεύτερο με την βιταμίνη Α
Πρώτο στάδιο είναι η αναγραφή ημερομηνίας επάνω στο φιαλίδιο γιατί οι βιταμίνες παραμένουν φρέσκες για 7 ημέρες! Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, πατάμε το κουμπάκι 2-3 φορές και ανακινούμε για 15 τουλάχιστον δευτερόλεπτα!
Clinique Fresh Pressed
Στην συνέχεια αναμιγνύουμε  2-3 πατήματα βιταμίνης με την αντίστοιχη ενυδατική μας κρέμας (μέρας-νύχτας).
Κάθε πρωί  η Βιταμίνη C 10% δρα άμεσα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, προσδίδοντας άμεση λάμψη και τόνωση της επιδερμίδας, ενώ κάθε βράδυ η Βιταμίνη A (Ρετινόλη) διεισδύει βαθύτερα στην επιφάνεια
Clinique Fresh Pressed
της επιδερμίδας. και γεμίζει τις ρυτίδες! Αυτή είναι η Φιλοσοφία καθαρότητας της Clinique και φυσικά θα βρεις το Freshed Pressed σε καταπληκτική τιμή στη Notino.gr.

Να σε ενημερώσω αγαπημένο μου Fairy Girl ότι στην Notino θα βρεις όλη την ποικιλία προϊόντων Clinique σε εκπληκτικές τιμές.

Να θυμάσαι ότι οι βιταμίνες είναι ότι καλύτερο για την επιδερμίδα σου γιατί την φρεσκάρουν και την αναδομούν φυσικά!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...