Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Dermedic Melumin Anti- spot!

Hello Fairies...

Έφτασε το Φθινόπωρο και αρχίζω να μετράω τις πανάδες και τις φακίδες που μου χάρισε το φετινό καλοκαίρι! Μετά την εγκυμοσύνη μου κάθε καλοκαίρι οι αγαπημένες μου, πλέον, φακίδες και οι μη-αγαπημένες μου πανάδες επιστρέφουν! Φέτος το φθινόπωρο αποφάσισα να δοκιμάσω μία νέα για μένα, λευκαντική κρέμα. Το όνομα αυτής είναι Dermedic Melumin και είναι μία κρέμα νύχτας! 



Η Dermedic είναι μία πολωνική εταιρεία και εξειδικεύεται στις λευκαντικές κρέμες! Τα ενεργά συστατικά της είναι  τα εξής: Σύμπλεγμα MeluminTM 3φασικό, (Arbutin, Lightderm, Vitamin C, Niacinamide), Papain, Vitamin E, Shea Butter, Coconut Oil, Avocado Oil, Glycerin, Allantoin.
Με χρήση ενός μηνός αρχίζει να δρα κατά των ατελειών της επιδερμίδας και να χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα, σβήνοντας σταδιακά τις πανάδες! Αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, καθώς αιματώνει την επιδερμίδα και ευνοεί την κυτταρική αναγέννηση.
Η υφή του είναι απολαυστική και απορροφάται άμεσα, ενώ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της νύχτας! Είναι φυσικά δερματολογικά ελεγμένο, εξαιρετικά αποτελεσματικό και σε πολύ πολύ προσιτή τιμή! 
Θα την βρεις στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα Notino.gr
Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά σε όλη την ποικιλία των Dermedic που διαθέτει η Notino.gr αν θέλεις πλήρης φροντίδα κατά των πάντων κάθε είδους.

Εγώ βρήκα τον σύμμαχο μου στον πόλεμο ενάντια των δυσχρωμιών, εσύ Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...