Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Conceal and Define, that Simple!

Hello Fairies...

Όλες ξέρουμε ότι το ολοκληρωμένο μακιγιάζ χρειάζεται οπωσδήποτε την χρήση ενός καλού concealer. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού concealer, λογικά θα αναρωτηθείς!  Είναι θέμα υποκειμενικό υποθέτω, αλλά θα σου πω τα στοιχεία που καθιστούν για εμένα ένα concealer ιδανικό!
Σίγουρα το νούμερο ένα είναι η υφή του και η εφαρμογή του, το θέλω τόσο κρεμώδες όσο πρέπει ώστε να απλώνεται εύκολα και να μην μαζεύετε στις τυχόν λεπτές γραμμές! Να είναι καλυπτικό αλλά και "διάφανο", να είναι εκεί δηλαδή χωρίς όμως να μπορείς να το ξεχωρίσεις! Φυσικά να έχει διάρκεια και τέλος να έχει πολλές αποχρώσεις ώστε να μπορώ να βρώ την ιδανική.

Make up Revolution - Conceal & Define


Μήπως σκέφτεσαι ότι όλα αυτά θα τα βρεις μόνο σε ένα high end brand? Όχι απαραίτητα! Ανακάλυψα  ένα concealer σε απίθανη τιμή που με καλύπτει σε όλα αυτά που ζητάω!
Είναι το Makeup Revolution Conceal and Define. Κυκλοφορεί σε πάνω από 20 αποχρώσεις και θα το βρεις στο πλήρες ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Notino.gr στη απίθανη τιμή των 5.50€.
Εκτός από το ότι διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έχει ένα απίθανο φαρδύ απλικατέρ που επιτρέπει την άψογη εφαρμογή και την διευκολύνει απίστευτα!
Όπως καταλαβαίνεις Fairy Girl έχω γίνει φανατικός οπαδός των Makeup Revolution και έχω ακόμα πολλά πολλά προϊόντα μακιγιάζ στην λίστα επιθυμιών μου! Μπορείς να δεις όλη την γκάμα των Makeup Revolution εδώ!

Αγαπάς και εσύ την χρήση Concealer, Fairy Girl? Αν ναι, δώστου μία ευκαιρία και δεν θα χάσεις!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...