Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Fysika kallyntika!

Hi Fairy Girl....

Σήμερα θα σου μιλήσω για τα φυσικά καλλυντικά και θα σου εξηγήσω γιατί είναι ό,τι καλύτερο για την επιδερμίδα σου!
Καταλαβαίνεις πως η λέξη "φυσικά" είναι η λέξη κλειδί! Τα φυσικά συστατικά είναι αυτά που δεν περιέχουν χημικά αλλά προέρχονται κατά μεγάλο ποσοστό από συστατικά που βρίσκουμε στην φύση, αιθέρια έλαια, βότανα, μέλι και διάφορα άλλα!
Τα φυσικά καλλυντικά μπορεί να είναι πολύ δραστικά και να βλέπεις αμέσως διαφορά στην επιδερμίδα, αλλά μπορεί να είναι και εξαιρετικά απαλά και να χρειάζονται λίγο παραπάνω χρόνο για να σου δώσουν για παράδειγμα μία ορατή πρόληψη αντιγήρανσης! Όμως η χρήση τους είναι εξαιρετικά απολαυστική αφού συνήθως έχουν υπέροχες υφές και μυρωδιές και φυσικά η επιδερμίδα σου θα σε ανταμείψει άμεσα με μία φυσική λάμψη!
Natura Siberica Rich Siberian white Body Butter
Μία πολύ καλή επιλογή είναι τα φυσικά σαμπουάν με αγνά συστατικά, χωρίς σιλικόνες και παραβένες! 
Τα parabens θεωρούνται καρκινογόνες ουσίες και θα τα βρεις στις ετικέτες σαν methylparaben, butylparaben, propylparaben κ.α. Για παράδειγμα τα σαμπουάν που δεν περιέχουν παραβένες θα καθαρίσουν αποτελεσματικά το σμήγμα από την ρίζα των λιπαρών μαλλιών και δεν θα αφήσουν υπολείμματα που με τον καιρό θα συσσωρευτούν στην ρίζα και το αποτέλεσμα θα είναι θαμπά μαλλιά και πιθανή απώλεια τριχών! Οι σιλικόνες από την άλλη βρίσκονται στα προϊόντα με την κατάληξη -cone. H
dimethicone, για παράδειγμα είναι δύσκολο να αφαιρεθεί από την τρίχα και εμποδίζει την υγρασία και τα αιθέρια έλαια να φτάσουν στον άξονα των μαλλιών και το αποτέλεσμα  θα είναι ξηρά μαλλιά, άγρια και φυσικά απώλεια μαλλιών!
Lavera Lemon and Mint Shampoo
Η χρήση φυσικών συστατικών στα μαλλιά μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει και από τα πρώτα κιόλας λουσίματα θα δεις τα μαλλιά σου λαμπερά και ελαστικά!
Oblepikha Hair Mask
Τα φυσικά και βιολογικά καλλυντικά  είναι η επόμενη πολύ καλή επιλογή που μπορείς να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα.
Lavera Detox effect Mask and Hydro effect serum
Πιο συγκεκριμένα τα φυσικά καλλυντικά προσώπου περιέχουν δραστικά συστατικά όπως είναι το χαβιάρι (ιδανικό για ρυτίδες), όπως είναι το έλαιο τριαντάφυλλου (ενυδάτωση σε βάθος), όπως το εκχύλισμα σαλιγκαριού και διάφορα άλλα που θα βελτιώσουν την όψη και την υφή της επιδερμίδας του προσώπου σου!
Natura Siberica Nothern soap for Facial Cleansing
Εγώ αγαπώ τα φυσικά προϊόντα της Lavera, της Weleda, όπως και της Natura Siberica. Στο αγαπημένο μας Notino.gr θα βρεις όλη την ποικιλία φυσικών καλλυντικών που θα καλύψουν την κάθε σου ανάγκη, σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα.

Εσύ αγαπάς τα φυσικά καλλυντικά Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...