Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Clinique ID the Orange-Gelly Edition!

Hi Fairies...

Όλοι στον χώρο της ομορφιάς μιλάνε τον τελευταίο καιρό για την καινούργια κυκλοφορία της Clinique τα Clinique Id. Τι το διαφορετικό έχει? 
Καταρχήν μπορείς να επιλέξεις την ενυδατική σου βάση σύμφωνα με την επιθυμία και τις ανάγκες σου. Οι επιλογές που έχεις είναι η μεταξένια Lotion 



Dramatically Different (η γνώστη μας κίτρινη ενυδατική ), η Dramatically Different Oil Control Gel που είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες και αυτό που επέλεξα εγώ το Ενυδατικό τζελ  Clinique Id Dramatically Different .
Αρχικά μου άρεσε πολύ η διάφανη υφή του, και λόγω του ότι δεν μπορώ αυτή τη περίοδο βαριές ενυδατικές τη θεώρησα ιδανική αφού προσφέρει διαρκή ενυδάτωση και προστασία από περιβαλλοντικούς ρύπους!

Αυτές λοιπόν είναι οι 3 ενυδατικές βάσεις, τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με 5 διαφορετικές κάψουλες γεμάτες ενεργά συστατικά!
Μωβ για γραμμές και ρυτίδες, πράσινη για ερεθισμό, μπλε για πόρους και ανομοιόμορφη όψη, λευκό για ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και την πορτοκάλι που επέλεξα εγώ για κούραση και θαμπή επιδερμίδα!


Ο λόγος που επέλεξα την πορτοκαλί κάψουλα είναι γιατί περιέχει βιταμίνη C, η οποία "δουλεύει" τέλεια στην δική μου επιδερμίδα, και ταυρίνη. Αυτά τα 2 συστατικά σε συνδυασμό προσφέρουν αναζωογόνηση και  επαναφέρουν την λάμψη στην επιδερμίδα.
Συγκεκριμένα η Clinique όσον αφορά στα αποτελέσματα αναφέρει:
  • Μετά από μία χρήση: άμεση αφύπνιση της επιδερμίδας
  • Μετά από μία εβδομάδα: επιδερμίδα με ενεργή όψη
  • Μετά από τη χρήση μίας συσκευασίας: ορατή μείωση στα σημάδια κούρασης
Η διαδικασία να κάνεις τα 2 προϊόντα σε 1 είναι πολύ ευχάριστη και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο δεν συμφωνείτε? Θα το βρεις στο Notino.gr όπως και όλη την γκάμα των προϊόντων Clinique!
To gel απλώνεται απολαυστικά και απορροφάται σαν νεράκι, ο πορτοκαλί ορός αναμειγνύεται με το πάτημα της αντλίας και προσφέρει τα απαιτούμενα για μία λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα! Είμαι σίγουρη ότι θα δοκιμάσω και άλλη χρωματιστή κάψουλα στη συνέχεια! 

Καλό φθινόπωρο Fairies....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...