Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

MASKS - MASKS- MASKS!

Γεια σου Fairy Girl...

ΜΑΣΚΕΣ - ΜΑΣΚΕΣ - ΜΑΣΚΕΣ
Το θέμα μας σήμερα αφορά τις αγαπημένες μου μάσκες προσώπου. Μάσκες καθαρισμού, μάσκες ενυδάτωσης, μάσκες λάμψης και φυσικά η νέα μόδα που ακούει στο όνομα Sheet Masks. Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ τις μάσκες και έχω πολλές και κάθε είδους! 
Μάσκες καθαρισμού προσώπου αγαπώ πολλές και ιδιαίτερα αυτές που έχουν σαν βάση τον άργιλο που θεωρώ ότι καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο. Οι αγαπημένες μου μάσκες τις οποίες φυσικά και έχω δοκιμάσει σε διάφορα χρονικά διαστήματα είναι αυτές στις οποίες από καιρό σε καιρό ξαναγυρνάω!




H πιο πρόσφατη προσθήκη στις μάσκες που χρησιμοποιώ είναι οι γνωστές σε όλες μας πλέον Sheet masks! Μία μάσκα σε μορφή υφάσματος που απλώνεται απαλά στο πρόσωπο ή κάτω από τα μάτια και "περνάει" όλα τα πολύτιμα συστατικά της στο δέρμα μας!
Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, την αφαιρούμε και με ταμποναριστές κινήσεις απλώνουμε ότι προϊόν έχει απομείνει, για να απορροφηθεί από το πρόσωπο! Παρακάτω μπορείς να δεις μερικές από αυτές που ξεχωρίζω!

Όλες οι διαθέσιμες Μάσκες προσώπου είναι διαθέσιμες στο Notino.gr σε απίστευτη ποικιλία για να διαλέξεις ότι ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες!

Εσύ ποιες μάσκες αγαπάς Fairy Girl?

Μany kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...