Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Summer Skin solutions!

Γεια σου Fairy Girl...

Μήπως και για εσένα η φροντίδα του προσώπου σου δεν είναι ό,τι πιο απλό λόγω των μικρών προβλημάτων που αντιμετωπίζεις? Για παράδειγμα εμένα το μεικτό μου δέρμα με προβληματίζει σε περιόδους όπως είναι το καλοκαίρι λόγω της έντονης γυαλάδας που εμφανίζει! Άλλο θέμα που με ενοχλεί και προσπαθώ φανατικά να το εξαλείψω (και θα σου φανερώσω στο τέλος το εργαλείο με το οποίο τα καταφέρνω κιόλας) είναι τα μαύρα στίγματα στην περιοχή της μύτης και του "Τ" γενικότερα!
Εγώ αγαπώ να χρησιμοποιώ για τα μαύρα στίγματα τις κλασσικές ταινίες αφαίρεσης στιγμάτων, ειδικά στην περιοχή της μύτης!
Επίσης αγαπώ να χρησιμοποιώ μάσκες με βασικό συστατικό των άργιλο ή τον ενεργό άνθρακα, που καθαρίζουν σε βάθος το πρόσωπο και φυσικά 2 φορές την εβδομάδα μία απολέπιση, είτε με κόκκους, είτε χημική!






Ένα αλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες είναι το έντονα ξηρό δέρμα, ή το δέρμα που παρουσιάζει ατοπική δερματίτιδα!
Εάν το δέρμα σου είναι πολύ ξηρό, με εμφανή σημάδια  ξεφλουδίσματος και ιδιαίτερα ευαίσθητο, τότε κάνε click εδώ για να δεις μαζεμένα όλα τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν στην ατοπική δερματίτιδα και εσένα αλλά και το μωρό σου!!
Να σου υπενθυμίσω να μην ξεχνάς να περιποιείσαι την περιοχή γύρω από τα μάτια σου (ειδικά τώρα το καλοκαίρι), γιατί η πρόληψη των ρυτίδων είναι η καλύτερη θεραπεία! Φυσικά τα μάτια αντιμετωπίζουν και άλλους εχθρούς όπως είναι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια!
Ιδανικά, υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να διορθώσουν τις σακούλες κάτω από τα μάτια με απλές εφαρμογές και απλά tricks όπως τα παγωμένα κουτάλια ή η συντήρηση της κρέμας ματιών στο ψυγείο, καθώς η "παγωμένη" υφή της βοηθάει στην σύσφιξη των ματιών! Μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους εδώ!

Σου υποσχέθηκα στην αρχή της ανάρτησης να σου αποκαλύψω ένα μυστικό! Λοιπόν εγώ θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην καθαριότητα του προσώπου μου και στα μαύρα στίγματα, ένα αγαπημένο gadget ομορφιάς!
Το Foreo luna το έχω πάνω από 2 χρόνια και το λατρεύω, και δε σου κρύβω ότι δεν έχω πλέον μαύρα στίγματα στην περιοχή της μύτης με χρήση σίγουρα μία φορά την ημέρα! Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα αποτελεσματικό gadget ομορφιάς, τότε το Foreo Luna είναι για σένα!

Μην ξεχνάς Fairy GIrl, ότι το δέρμα σου θέλει καθημερινό καθαρισμό, ενυδάτωση και εξειδικευμένη περιποίηση σύμφωνα με τον τύπο επιδερμίδας σου. Enjoy the rest of your summer!!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...