Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Bioderma Photoderm Nude Touch

Γεια σου Fairy Girl...

Ο Αύγουστος είναι ο αγαπημένος μήνας του καλοκαιριού και για πολλούς ο μήνας των διακοπών τους! Φυσικά το αντηλιακό είναι ακόμα ο πρωταγωνιστής των καλλυντικών μας και ειδικά τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα, που αντικαθιστούν το foundation! Εμείς που έχουμε μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα ψάχνουμε λίγο περισσότερο τα προϊόντα του καλοκαιριού μας γιατί όσο λιγότερα φοράμε τόσο πιο ελαφρύ θα νιώθουμε το δέρμα μας!


Και κάπως έτσι κυκλοφόρησε το Bioderma Photoderm Nude Touch και απλά ΕΠΡΕΠΕ να το δοκιμάσω! Μόλις έφτασε η νέα παραλαβή στο Notino.gr στην επιθυμητή απόχρωση το παρήγγειλα αμέσως!

Το Bioderma Photoderm Nude Touch κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις, την Light, την Natural και την Golden! Θεώρησα ότι η ιδανική για εμένα είναι η Natural!  To Photoderm Nude Touch είναι ένα απαλό χρωματιστό υγρό (σαν νεράκι) που περιέχει αντηλιακή προστασία spf 50 και μέτρια κάλυψη, η οποία όμως "χτίζεται"!
Το φοράω μετά την ενυδατική μου κρέμα, χρειάζεται σχετικά μικρή ποσότητα και απλώνεται ομοιόμορφα! Η Bioderma αναφέρει ότι κρατάει 8 ώρες και διατηρεί το δέρμα ματ, αφού μετά την εφαρμογή του αποκτά μία πουδρένια υφή. Το Bioderma Photoderm Nude Touch είναι ιδανικό για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες! Το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να του προσάψω είναι ότι η υφή του είναι πολύ νερουλή και η συσκευασία χωρίς αντλία, οπότε χρειάζεται προσοχή στην εφαρμογή του!
Εν κατακλείδι, αν έχεις μεικτή επιδερμίδα και επιθυμείς λιγότερα προϊόντα στο πρόσωπο σου αλλά δεν θέλεις να θυσιάσεις την υψηλή αντηλιακή προστασία, τότε το Bioderma Photoderm Nude Touch είναι αυτό που ψάχνεις!

Εσύ Fairy Girl, αγαπάς να συνδυάζεις το foundation με το αντηλιακό σου ή προτιμάς όσο το δυνατόν  λιγότερα προιόντα?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...