Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Summer and sun essentials!

Γεια σου Fairy Girl...

Καλοκαιράκι... Θάλασσα, ήλιος και παραλία... Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Άραξες λοιπόν στην ξαπλώστρα σου με το αγαπημένο σου αντηλιακό και ένα παγωμένο Freddo Espresso στο χέρι και χαλάρωσες... Υπέροχo συναίσθημα ανεμελιάς σωστά? Έλα όμως που γύρισες σπίτι και κατάλαβες ότι "άρπαξες" λιγουλάκι σε ώμους και πλάτη! Μην το σκέφτεσαι, κάνε ένα χλιαρό ντους και  άπλωσε γενναιόδωρα μία ποσότητα After Sun!


Εγώ φέτος ανακάλυψα το Lavera After Sun lotion που είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και η ενυδάτωση που σου παρέχει διαρκεί 24 ώρες! Το διαφορετικό με αυτό το after sun είναι ότι παίρνει την "κάψα" και το τσούξιμο άμεσα! Και το εννοώ το άμεσα, 5 λεπτά μετά την εφαρμογή σε όλο το σώμα νιώθεις ενυδατωμένη και δροσερή, σαν να μην κάηκες ποτέ! Φυσικά τα after sun δεν είναι μόνο για όταν καούμε από τον ήλιο, είναι απαραίτητα μετά από κάθε ηλιοθεραπεία γιατί επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα, εκεί που αφυδάτωσε ο ήλιος!
Το  Lavera After sun Lotion περιέχει βιολογική aloe vera, βιταμίνες και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος! Για την μυρωδιά μπορώ μόνο να σου πω ότι είναι ΥΠΕΡΟΧΗ και απίστευτα ΔΡΟΣΕΡΗ!
Θα την βρεις στο Notino.gr και αν θέλεις να διαλέξεις μέσα από πολλά after sun μπορείς να κάνεις click εδώ!
Επίσης μπορείς να δεις ποιος είναι ο σωστός τύπος αντηλιακού για το πρόσωπο σου και να επιλέξεις τι σου ταιριάζει για να σε συνοδεύσει στις παραλίες τον Αύγουστο! Εγώ φέτος διάλεξα αυτό...
Αλήθεια Fairy Girl, εσύ ξέρεις πόσο απαραίτητο είναι το αντηλιακό spray για τα μαλλιά σου? Ειδικά όταν τα μαλλιά σου είναι βαμμένα ή ταλαιπωρημένα, τα προστατεύει από την αφυδάτωση, από το ξεθώριασμα του χρώματος και από το αλάτι! Ρίξε μια ματιά σε όλα τα αντηλιακά μαλλιών που μπορείς να επιλέξεις!

Αγαπάμε τον ήλιο και την θάλασσα αλλά δεν ξεχνάμε να προστατευτούμε γιατί ο ήλιος όσο φίλος μας είναι, τόσο εχθρός μπορεί να γίνει!  Απολαύστε λοιπόν τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με όλα τα κατάλληλα προϊόντα!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...