Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Xromatisto mpanaki gia ta paidakia mas!

Hello Fairy Mom,

Αγαπάς και εσύ την ώρα που το μικρό σου αγγελούδι κάνει μπάνιο και παίζει και γελάει με την καρδιά του? Εμείς αγαπάμε αυτές τις στιγμές και κάθε φορά ψάχνω τρόπους να κάνω το μπάνιο μας πιο απολαυστικό και διασκεδαστικό! Έτσι λοιπόν ανακάλυψα νέα διασκεδαστικά προϊόντα στο αγαπημένο μου Notino.gr.
Κάψουλες με χρώμα και αφρόλουτρο που δίνουν στο μπάνιο της μικρής μου πριγκίπισσας χρώμα, άρωμα
και αφρό!
Ο λόγος για τα EP Line Foam Makers που φροντίζουν απαλά το δέρμα του μωρού κατά την διάρκεια του μπάνιου, ενώ παράλληλα το διασκεδάζουν απίστευτα με τα διάφορα χρώματα που αφήνουν μέσα στο νερό!

Η συσκευασία περιέχει 9 μαλακές κάψουλες γεμάτες με χρωματιστό αφρόλουτρο σε αρώματα φράουλα. lime και πορτοκάλι, φυσικά στα αντίστοιχα χρώματα.

Δες εδώ στην πράξη..
Το παιδάκι μπορεί να πατήσει την κάψουλα, η οποία σκάει πανεύκολα και λιώνει μέσα στο νερό! Οι μυρωδιές είναι απίθανες και δροσιστικές και τα χρώματα έντονα και προκαλούν ενθουσιασμό στο παιδί!
Όμως δοκιμάσαμε και ακόμα ένα παρόμοιο προϊόν πάλι από την EP Line, αυτή τη φορά τα Crayola Tub Tones! Πρόκειται για 3 χρώματα αφρίζουσες ταμπλέτες μπάνιου που έχουν μορφή σκόνης και διαλύονται αμέσως στο νερό!
Το διασκεδαστικό με αυτές τις ταμπλέτες είναι ότι μπορείς να αναμείξεις χρώματα για να δημιουργήσεις άλλα νέα χρώματα και έτσι το παιχνίδι δεν έχει τέλος!

Η συσκευασία περιέχει 15 ¨κραγιόνια¨ των 10 γραμμαρίων! Φυσικά η μικρή μου ενθουσιάστηκε και κάθε βράδυ θέλει ένα χρωματιστό μπάνιο που μυρίζει όμορφα!
Οι τιμές και των 2 προϊόντων είναι απίστευτα προσιτές και σίγουρα το παιδάκι σας θα καταευχαριστηθεί το μπάνιο του !

Πώς σου φαίνεται η ιδέα του χρωματιστού, διασκεδαστικού μπάνιου, Fairy Mom? Μοιράσου μαζί μας τρόπους που διασκεδάζεις το παιδάκι σου στο μπάνιο!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...