Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Peeling time!

Γεια σου Fairy Girl...

Καλοκαιράκι... Υπέροχο καλοκαιράκι... Ήλιος, θάλασσα και πολύ αντηλιακό... Τι γίνεται όμως με την επιδερμίδα μας που επιβαρύνεται από τα πολλά προϊόντα περιποίησης προσώπου αλλά και τα λιπαρά αντηλιακά? Χρειάζεσαι οπωσδήποτε σωστή καθαριότητα προσώπου, εντατική απολέπιση, καθημερινό καθαρισμό και φυσικά καθαριστικές και ενυδατικές μάσκες!

Πρόσφατα όμως ανακάλυψα ένα υπέροχο προϊόν, ιδανικό για βαθύ καθαρισμό προσώπου και εντατική απολέπιση, που αναδεικνύει ένα πιο λαμπερό και καθαρό πρόσωπο.

Από την Makeup Revolution είναι το Revolution Skincare 30% AHA + BHA Peeling Solution. Ένα μαγικό μπουκαλάκι για εντατική χημική  απολέπιση, που μυρίζει υπέροχα!
Μισό σταγονόμετρο είναι αρκετό για όλο το πρόσωπο, το απλώνεις με κυκλικές κινήσεις και απαλό μασάζ, το αφήνεις σαν μάσκα το πολύ 10 λεπτά και το ξεπλένεις με χλιαρό νερό με επίσης κυκλικές κινήσεις!

Το κόκκινο υγρό απορροφάται άμεσα και μυρίζει σαν λικέρ βύσσινο! Μετά από 4-5 χρήσεις (2 το πολύ εβδομαδιαία), το πρόσωπο γίνεται φωτεινό, λαμπερό και καθαρό σε βάθος. Η Makeup Revolution διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, την Revolution SkinCare, που μπορείς να την δεις ολοκληρωμένη εδώ.  Όλα τα Makeup Revolution θα τα βρεις διαθέσιμα στο Notino.gr σε απίθανες τιμές!
Ενδεικτικά θα σου πώ ότι το Revolution Skincare 30% AHA + BHA Peeling Solution που δοκίμασα εγώ, κοστίζει μόνο 10,90€, απίθανη τιμή σωστά? 
P.S. Χρησιμοποιώντας χημικό peeling να θυμάσαι να το χρησιμοποιείς μόνο βράδυ, και να είσαι πάρα πολύ προσεκτική με την έκθεση στον ήλιο, χωρίς αντηλιακό! Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείς υψηλό αντηλιακό δείκτη, την επόμενη μέρα στου peeling να φροντίσεις να χρησιμοποιήσεις με δείκτη 50!

Έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις τέτοιου είδους προϊόντα? Θα λατρέψεις το αποτέλεσμα!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...