Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Summer Black Friday!

Hello Fairies...

Άκουσα καλά? Γίνεται Black Friday μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού? Με εκπτώσεις 20%, το Notino.gr μας φερνει τα αγαπημένα μας προϊόντα ακόμα πιο κοντά! H καλοκαιρινή Black Friday ξεκινάει 8 Ιουλίου 2019 μέχρι και 14 Ιουλίου 2019!
Ευκαιρία λοιπόν, να αποκτήσω όλα τα αγαπημένα μου αρώματα και καλλυντικά που συμμετέχουν στην καμπάνια Black Friday 2019.
Στην καλοκαιρινή αυτή προσφορά θα συμμετέχουν τα Brands:
Wella Professionals, Schwarzkopf  Professional, Real Techiques, Loreal Paris, Dermacol, Amouage         καθώς και πολλά άλλα top brands! Θέλεις να σου δείξω τι θα επιλέξω εγώ για τις καλοκαιρινές αγορές μου? 


Καταρχήν το αγαπημένο μου λάδι μαλλιών Orofluido, που το θεωρώ top στα λάδια μαλλιών! Δικαιολογημένα θεωρείται υγρός χρυσός και θρέφει τα μαλλιά σε βάθος, αφαιρεί το φριζάρισμα και μειώνει το χρόνο στεγνώματος στο μισό!                                                       
Σίγουρα θα αποκτήσω πολλά πινέλα από τα Real Techniques που έχω στην λίστα επιθυμιών μου πολύ καιρό τώρα! Πρώτα, πρώτα το Original Collection Travel που το έχω ερωτευτεί...


Και επειδή στην Black Friday 2019 συμμετέχει και η Dermacol, θα βρω την ευκαιρία να αποκτήσω διάφορα προϊόντα μακιγιάζ! 

Εσύ ακόμα κάθεσαι Fairy Girl? Τρέξε γρήγορα και ετοίμασε το καλάθι αγορών σου γιατί οι προσφορές είναι Limited edition!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...