Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Jack n Jill Natural Toothpaste for our precius toddlers.

Γεια σου Fairy mom...

Ήρθε η εποχή που το μικρό σου λουλουδάκι πρέπει να αρχίσει να φροντίζει την καθαριότητα των μικρών δοντιών του και εσύ σαν καλή, "ψαγμένη" μανούλα που είσαι ψάχνεις μια οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο και πολύ απαλά συστατικά.  Έτσι λοιπόν κ εγώ, όπως και εσύ άρχισα να ψάχνω την ιδανική οδοντόκρεμα που θα κάλυπτε όλες μου τις απαιτήσεις ως μανούλα, αλλά θα άρεσε και στην μικρή μου Σοφία. Γιατί ναι, "παίζει" και αυτό το σενάριο, να μην μας αρέσει η γεύση.




Έτσι λοιπόν μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα στην άκρως φυσική οδοντόκρεμα Jack n Jill natural. Μη με ρωτήσεις που την βρήκα, φυσικά στο πλέον αγαπημένο μου Νotino.gr/.

H Jack n Jill natural είναι μια απαλή , αλλά αποτελεσματική οδοντόκρεμα, χωρίς φθόριο, γεγονός που θεωρώ σημαντικό γιατί τα νήπια δεν ξέρουν να φτύνουν, και με πολλές πολλές καταπληκτικές γεύσεις. Περιέχει οργανικά πιστοποιημένα φυσικά συστατικά, και εκχυλίσματα φρούτων που τα παιδιά σας θα λατρέψουν. 
Εμείς δοκιμάσαμε την μπανάνα (που μπορείς να τη δεις εδώ) και το φραγκοστάφυλο που το λατρέψαμε (δες το εδώ  ).
Τα Jack n Jill κυκλοφορούν σε 5 υπέροχες γεύσεις και μια οδοντόκρεμα χωρίς καθόλου γεύση,  έρχονται από την Αυστραλία και το notino.gr μας τα φέρνει σε μια τιμή πρόκληση για την ελληνική αγορά. Φυσικά υπάρχουν ακόμη πολλα προϊόντα που θέλω να δοκιμάσω από την εν λόγω εταιρεία.. 


Έχεις δοκιμάσει κάτι από Jack n Jill, Fairy mom?

Many kisses from Fairy {oo } Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...