Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Invisibobble gia th mama kai tin kori!

Γεια σου Fairy Girl...

Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι και μαζί και με αυτό η ζέστη και τα "σηκωμένα" μαλλιά. Αν και εσύ όπως και εγώ δεν αντέχεις τα μακριά μαλλιά σου στην ζεστή και τα θέλεις διαρκώς πιασμένα σου έχω την λύση. Σου έχω μιλήσει άπειρες φορές για την αγάπη μου για τα Invisibobble, ναι καλά θυμάσαι, εκείνα τα περίεργα λαστιχάκια που είναι σαν καλώδιο παλιού τηλεφώνου (εσύ που γεννήθηκες μετά το 2000 μάλλον δε τα θυμάσαι υποθέτω..). Αυτά τα λαστιχάκια λοιπόν εγώ τα έχω λατρέψει και οι λόγοι είναι άπειροι.


Δεν μου προκαλούν πονοκέφαλο όσο σφιχτά και να πιάσω τα μαλλιά μου, δεν αφήνουν σημάδι στο τέλεια ίσιο μαλλί,  φοριούνται σαν βραχιόλι στο χέρι μου μέχρι να τα χρειαστώ, έχουν απίθανα χρώματα, και πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχουν και απίθανα σχέδια.
Τι εννοώ; Σε μια "βόλτα" μου στο Notino.gr ανακάλυψα τα Slim invisibobble. Τα γνωστά μου λαστιχάκια αλλά σε νέο πιο λεπτό σχήμα που με βόλεψαν αμέσως και τα ερωτεύτηκα. 

Φυσικά τα προτίμησα σε ένα υπέροχο ασημί χρώμα #chrome, ιδανικό για εντυπωσιακές καλοκαιρινές αλογοουρές και messy buns.  Ανακάλυψα όμως και κάτι ακόμα που ενθουσίασε και εμένα αλλά και το μικρό μου λουλουδάκι, που ήδη λατρεύει να φοράει τα Invisibobble σαν βραχιόλια στα χεράκια της.

Τα Invisibobble kids στα χρώματα του ουράνιου τόξου, αλλά και σε διάφανο θα ξετρελαίνουν τις μικρές δεσποινίδες. Αν λοιπόν αγαπάς και εσύ Fairy girl τα πιασμένα ψηλά μαλλιά, και θέλεις να έχεις το δικό σου στυλ δεν έχεις παρά να στραφείς στα Invisibobble, και να βρεις ποιος τύπος σου ταιριάζει ...

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...