Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Summer and AG pharm!

Hi Fairies...

Καλοκαίρι και ήλιος επιτέλους... Όμως προσοχή στον ήλιο Fairy Girls, όσο τον αγαπάμε και μας αγαπάει και αυτός τόσο αυτή η σχέση μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνη! Γι' αυτό δεν ξεχνάμε ποτέ το αντηλιακό μας. Έχεις ακούσει για τα νέα αντηλιακά της ag Pharm?


Eγώ τα δοκίμασα και τα αγάπησα!
Η Αντηλιακή κρέμα με χρώμα για το πρόσωπο με υαλουρονικό οξύ και προβιταμίνη Β5, καθώς και αλόη, ρόδι και βιταμίνη Ε, θα σε κερδίσει από τις πρώτες εφαρμογές.  Το χρώμα της είναι απαλό και ταιριάζει ακόμα και στις πιο ανοιχτές επιδερμίδες. Δεν καλύπτει βαριά, αλλά δίνει έναν όμοιο μορφή τόνο στη επιδερμίδα και μια λάμψη που θα λατρέψεις.

Για το αντηλιακό σώματος τι να πω;  Θα σε κερδίσει με την μυρωδιά από εξωτικό monoi και θα λατρέψεις το ποσό εύκολα απορροφάται. Θα σε προστατέψει κάτω από τον ήλιο,  και θα μυρίζει πανέμορφα. Το monoi είναι η νέα μυρωδιά για την παραλία. Περιέχει  εκχύλισμα πράσινου τσαγιού,  ρόδι ούτε, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.
Προστατεύει από UVA-UVB με spf30 και δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα απέναντι στον ήλιο και είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.  Πίστεψε με τα αντηλιακά της AG farm είναι εθιστικά και θα τα λατρέψεις.

Πες μου Fairy girl τα έχεις δοκιμάσει;  Ποιά αντηλιακά επέλεξες για το φετινό σου καλοκαίρι;

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...