Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Fairy Mom... Let's meet NUK!

Hi Fairies...

Η σημερινή ανάρτηση αφορά καθαρά μανούλες και μέλλουσες μανούλες...  Όταν πλησιάζει η ώρα να γεννήσουμε τα αγγελούδια μας ανάμεσα  στα διάφορα άγχη που απασχολούν την μέλλουσα μαμά είναι και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει για το αγγελούδι της. Θα σου μιλήσω  για τους δικούς μου προβληματισμούς και για τα προϊόντα που αγαπήσαμε μαμά και κόρη.  Ας ξεκινήσω από τα μπιμπερό που θέλεις να έχεις για καλό και για κακό. Φυσικά ο θηλασμός είναι η πρώτη επιλογή κάθε μανούλας αλλά καμία φορά δεν είναι απόλυτα εφικτός. Εμείς παρόλο που ακόμα θηλάζουμε,  επιλέξαμε τα μπιμπερό της nuk για να πίνουμε γάλα όταν αντλούμε.





Επέλεξα να εμπιστευτώ τα nuk first choice για να μειώσω τους κολικούς,  τους οποίους ομολογώ  περάσαμε σχετικά ανώδυνα. Τα Νuk διαθέτουν υπέροχα σχέδια και θηλές ειδικά σχεδιασμένες  ώστε να είναι εύκολο να τις "πιάσει" ακόμα και ένα νεογέννητο.




Μέχρι σήμερα που γίναμε πέντε μηνών η κόρη μας από τα διάφορα μπιμπερό που έχουμε προτιμάει τα nuk. Τώρα δε που άρχισε να αναγνωρίζει σχέδια και χρώματα,  λατρεύει να τα χαζεύει ενώ τρώει.  Μαζί με τις τροφές που αρχίσαμε σιγά σιγά να εισάγουμε στην καθημερινότητα μας παίρνει σειρά και το νεράκι.  Για να μην το βάλω σε συνηθισμένο μπιμπερό και το μπερδεύει με το γάλα της επέλεξα να δοκιμάσουμε τα Nuk first learner







Είναι ποτηράκια-μπιμπερό με θηλή ειδική για να  μην χύνεται τίποτα και να μαθαίνει εύκολα στο μωρό την αυτόνομη χρήση του μπιμπερό.  Μη με πείτε  γραφική αλλά λατρεύω να αγοράζω στη μικρή μου νέα σχέδια μπιμπερό και πιπίλες που σε πληροφορώ ξέρει να ξεχωρίζει ποια της αρέσει και ποια όχι.  Τα σχέδια της Nuk είναι τα στρουμφάκια και μόλις κυκλοφόρησαν.  Οπότε μια πιπίλα  με την Στρουμφίτα ήτανε must have.
Αν και εμείς λατρεύουμε τις πιπίλες free style που έχουν την μικρότερη επαφή με το δέρμα του μωρού και αερίζονται από τα πλάγια.
Να μην ξεχάσω να σου πω ότι τώρα που βγάζουμε δοντάκια τα δροσιστικά μασιτικά της Nuk έχουν την τιμητική  τους.
Μανούλες μην αγχώνεστε με τα τόσα προϊόντα πιο κυκλοφορούν στην αγορά. Απλά επέλεξε ενδεικτικά και δώσε τη  ευκαιρία στο παιδί σου να σου δείξει τι του αρέσει και τι προτιμάει περισσότερο,  εκείνο ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του.


Λοιπόν Fairy mom εσύ έχεις δώσει στο μικρό σου κάτι  από την nuk? Αν όχι να το κάνεις άμεσα και να μου πεις εντυπώσεις. 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...