Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Arcaya No7 Cream Imperia, the power of ROSES!

Hello Fairies...

Αγαπώ τις κρέμες της Αrcaya και σου έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτές... Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία νέα κρέμα πολλά υποσχόμενη και ΕΠΡΕΠΕ να την δοκιμάσω για να δώ αν κάνει αυτά που υπόσχεται όπως οι υπόλοιπες! 


H Arcaya No7 Cream Imperia είναι μία πολύ ιδιαίτερη 24ωρη κρέμα.  Μία κρέμα με πολύ απαλή υφή που λιώνει απαλά μόλις αγγίξει το πρόσωπο μου και εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας μου.
 Συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων, ενώ γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Το μεγάλο της μυστικό υπάρχει στα βιο-ενεργά βλαστοκύτταρα του Ρόδου των Άλπεων που επιμηκύνουν τον κύκλο ζωής των κυττάρων της επιδερμίδας!

Η κρέμα No 7 Imperia γίνεται άμεσα κομμάτι της επιδερμίδας μου και οι διαφορές είναι εμφανής από τον πρώτο κιόλας μήνα χρήσης, αφού τα δραστικά συστατικά της εισχωρούν γρήγορα στην επιδερμίδα! Με την πρώτη εφαρμογή είδα το δέρμα μου απίστευτα απαλό και βελούδινο! Όπως όλες οι κρέμες της Arcaya κυκλοφορεί σε επαγγελματική συσκευασία 100ml γεγονός που θα σε κάνει να ξεχάσεις πότε την αγόρασες! 

Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες για την κρέμα Νο 7 Imperia εδώ. Θα την βρεις διαθέσιμη σε επιλεγμένα φαρμακεία και σε online αγορές!

Εσύ Fairy Girl έχεις δοκιμάσει καμία από τις κρέμες της Arcaya? Διάβασε για αυτές που έχω δοκιμάσει εδώ!

Μany kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Ωραία πράγματα κάνει η κρεμούλα αυτή αλλά και το ροζάκι της τόσο χαριτωμένο!!♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...