Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

New Aromatics by Papoutsanis!

Γεια σου Fairy Girl...

Καλή μας χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλά πολλά χαμόγελα για όλες μας! Σαν πρώτη ανάρτηση για την νέα χρονιά επέλεξα να σας παρουσιάσω ένα προϊόν που αγάπησα πολύ στο τέλος του 2016 και είναι 100% ελληνικό με μεγάλη ιστορία! Για τα αφρόλουτρα Aromatics σου έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές, δεδομένου ότι τα αγαπώ και δεν λείπουν ποτέ από το μπάνιο μου (διάβασε εδώ). Πρόσφατα όμως ο Παπουτσάνης κυκλοφόρησε 3 νέα αρώματα Aromatics εμπνευσμένα από μυρωδιές αποκλειστικά από την ελληνική φύση. 


Το Aromatics "Περίπατος στο βουνό" έχει την γλύκα του φρέσκου μελιού,  την θερμότητα του ζεστού κεχριμπαριού, αλλά και την φρεσκάδα του κρίνου καθώς και την μεστότητα του κέδρου κρυμμένα μέσα στη νέα συσκευασία των Aromatics! 

To Aromatics "Καλοκαιρινός κήπος" σε μεταφέρει σε γλυκές βραδιές της Ελληνικής εξοχής μέσα από την ελκυστική μυρωδιά του γιασεμιού, της γαρδένιας και του ερωτικού νυχτολούλουδου.

Το αγαπημένο μου όμως από τα τρία νέα Aromatics είναι το "Παραδοσιακές καραμέλες γάλακτος". Είναι ένα απίστευτα γλυκό αφρόλουτρο με το ζεστό άρωμα της καραμέλας βουτύρου, εμπλουτισμένο με ζεστή βανίλια που παραπέμπουν στην παιδική μας ηλικία!

Όλα τα νέα αφρόλουτρα Aromatics είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικούς παράγοντες, φυτικά εκχυλίσματα Αλόης και βιταμίνη Ε. Καθαρίζουν απαλά το δέρμα και το αφήνουν απαλό και ενυδατωμένο. Η μυρωδιά τους διαρκεί στο σώμα για πολλές πολλές ώρες, γεγονός που σου επιτρέπει να ταξιδεύεις ακόμα και όταν έχει βγει από το μπάνιο πολλές ώρες πριν!

Αν  δεν έχεις δοκιμάσει τα νέα Aromatics, Fairy Girl σπεύσε να το κάνεις και διάλεξε με ποια μυρωδιά θα εθιστείς! Γιατί είναι σίγουρο ότι θα τα ερωτευτείς και δεν θα τα αποχωριστείς ποτέ από το μπάνιο σου! Το 2017 κάνε λίγο πιο ξεχωριστές τις στιγμές σου στο μπάνιο!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

9 σχόλια:

  1. ενταξει πιστευω απλα θα ερωτευτω αυτο με την καραμελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφρολουτρα παπουτσανης χρησιμοποιώ χρόνια!!!! Τα αγαπώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το καραμελένιο έχουμε πάθει έρωτα. Πολύ όμορφο post! Καλή χρονιά γεμάτη όμορφες μυρωδιές! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι κάποια προϊόντα που θα σε ακολουθούν εφορου ζωής.. Δεν μπορεί να μη τα λατρεψεις.Και τα στελνω και Αμερική στα ξάδερφια μου παραγγελειες..οτι και ν πω θ είναι λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτρεξα κι αγόρασα το καραμελένιο αφρόλουτρο (1+1) παρακαλώ, και τυχαία βρέθηκε στο σπίτι μου και η μυρωδιά "βόλτα στο βουνό" και με ξεμυάλισε! Είναι απίστευτα γλυκό! Πολλά μπράβο στην εταιρεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκπληκτικά αφρόλουτρα, ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπώ Παπουτσάνη <3 <3 <3 Αγαπημένο μου απο τη καινούργια σειρά καραμέλα γάλακτος!αλλα θα ήθελα να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα!
    Great review mommy <3 :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...